Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Γειά σας λεβέντες Ιρλανδοί

Τα σέβη μου



Εσείς που όταν οι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνες ζούσατε σε σπηλιές, εσείς που πήρατε έτοιμες τις αρχές της Δημοκρατίας και τις ενστερνισθήκατε, έχετε σήμερα την απόλυτη υποστήριξή μου. Ρίξατε την κυβέρνηση που σας έφερε σε οικονομικό χάλι και οδεύετε προς εκλογές με βασικό κριτήριο την οικονομική κρίση και όσα αυτή συνεπάγεται. Όποιος ζητήσει την ψήφο σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το τι πρόκειται να κάνει με μισθούς συντάξεις φορολογία συνθήκες εργασίας. Όχι σαν εδώ που οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι άλλοι έφυγαν στα μουλωχτά κι άλλοι τάχα αμέτοχοι εμφανίστηκαν σαν σωτήρες.
Μπράβο σας Ιρλανδοί πατριώτες !

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Μα, εδω πολύ πρόσφατα, ενας πρωθυπουργάπ, μας αποκάλεσε ουτε λιγο ουτε πολύ, αντιπατριώτες αν δεν ψηφίζαμε τους δικούς του εκλεκτούς.
Μπορώ να αυτομαστιγωθώ τωρα που δεν τους ψήφισα ;
Αλλος πατριωτισμός ειναι των Ιρλανδών κι άλλος των γραικών ;
Ε μάλλον.

Swell είπε...

Aλούτερος είναι Τζονάκε και ναι, να αυτομαστιγωθείς γιατί κάτι σαν του λόγου σου ευκολόπιστοι, μας τον βάλτε στο σβέρκο. Οι Ιρλανδοί μάχονταν τους Αγγλους με νύχια και με δόντια, πέθαιναν στις φυλακές τους και δεν χόρευαν παρέα με τους κατακτητές τους. Ονόματα δεν λέμε και ΓΑΠες δεν θίγουμε.

tzonakos είπε...

Swell δε θα απολογηθώ γιατι τον ψήφισα αλλα ουτε και αν δεν το έκανα.
Το να δημιουργείτε μερικοί μπλόγκερς, προσωπικούς αντιπάλους που έκαναν κατι άλλο απο αυτο που θα θέλατε εσείς, ειναι λάθος για το ίδιο το blogging ... τεσπα μην καταχραστούμε ξένο βλόγκι θα τα πούμε αλλιως, αλλού.
Επι του θέματος του διαφορετικού πατριωτισμού Ιρλανδών - Ελήνων, εδω αποφασίζουνε τα κόμματα το ποιός ειναι πατριώτης και διχάζουν τον κόσμο. Εκει η λέξη πατριώτης εχει να κάνει μάλλον περισσότερο με το φιλότιμο.
Θέλω να δω τι κυβέρνηση θα εκλέξουν τωρα οι Ιρλανδοί και τι θα λές οταν και η επόμενη τους κυβέρνηση αποδειχτεί μούφα.
Υπάρχει αυτη η πιθανότητα, σωστά ;

hackaday είπε...

Κρίμα ρε γμτ. Και το πάω το Ε.Ι.Ρ.Ε. Γενικώς με τους Κέλτες έχουμε πολλά κοινά. Τι να πω; Welcome to the club, you are officially fucked up.