Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μπράβο κ. Παπανδρέου

Σε άκουσα να μιλάς στο Σπόρτιγκ «δεν θα επιτρέψω την υπονόμευση της προσπάθειας σωτηρίας της χώρας και αν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα προσφύγω στην λαϊκή ετυμηγορία»
Εγώ
λοιπόν ο συνταξιούχος, ο κύριος υπαίτιος της κρίσης που με τσάκωσες και με τιμώρησες κόβοντάς μου σύνταξη και δώρα, και ως εκ τούτου φανατικός εχθρός της «σωτηρίας», εγώ λοιπόν με την ψήφο μου θα σε αποδοκιμάσω.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι στις εθνικές εκλογές θα αλλάξω γνώμη;
Και μια ερώτηση και για το κοινό του Σπόρτιγκ, τους χαμογελαστούς χειροκροτητές.
Προς τι καλοί μου άνθρωποι τόση χαρά; Σε τι οφείλονται τα πλατιά χαμόγελά σας; Στην βελτίωση του βιοτικού σας επιπέδου; Ή μήπως στην κατακόρυφη άνοδο των σπρεντς που κοντεύουν να φτάσουν εκεί που ήταν προ μνημονίου;

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Το χέρι μου αυτόματα άλλαζε κανάλι.
Δεν θα άντεχα άλλο τέτοιο δράμα ούτε λεπτό.
Θρίλερ ... ο ντολοφόνο με το φωφοντέλτιο.
Απειλεί και τρομάζει τον κόσμο.
Κυριακή βράδι θα ξέρουμε αν θα μεταμορφωθεί σε εκλογάνθρωπο που τρώει μισθωτούς και συνταξιούχους ως τιμωρία που δεν του λένε μπράβο που τους εχει αλλάξει τα φώτα.
Αχάριστοι !
Μόνο αυτοί στο Σπόρτινγκ ηταν εντάξει. Κάτι ζόμπι.

Swell είπε...

Την έβδομη μέρα της δημιουργίας, ο θεός είπε ότι θα "έβρεχε" από τον ουρανό μυαλό. Οι Πασόκοι εκείνη τη μέρα βγήκαν έξω με ομπρέλες.