Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Ένα λάκκο ανοιχτό στην Τούμπα…

Χθες είδα για μεγάλα διαστήματα έναν ολοκληρωτικό ΠΑΟΚ,
αλλά
Αυτή η ιστορία με τα κοράκια δεν μπορεί να συνεχίζεται έτσι. Χθες ο Κάκος έδειξε τις προθέσεις του πριν χάσει τελείως τον έλεγχο. Η φάση του Τζιμπουρ με τις τάπες στο καλάμι του Γκαρσία ήταν κόκκινη και ο κόρακας έδωσε κίτρινη αλλά και στον Γκαρσία που διαμαρτυρήθηκε έντονα στον αντίπαλό του. Με χαρακτηριστική ευκολία έδειξε την βούλα στην ανατροπή του Τζιμπούρ, ενώ με την ίδια ευκολία έδειξε «παιζετε» στην καραμπινάτη ανατροπή του Βιερίνια. Νωρίτερα απέβαλε χωρίς λόγο τον Μανωλά, άνοιξε κουβέντα επί τετράλεπτο με τον πάγκο της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός και ένταση για το πρωτοφανές (!) γεγονός μπουκαλιών που έπεσαν γύρω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, απέβαλε τον Δέλλα που επέστρεψε ένα μπουκάλι στην κερκίδα, κιτρίνισε τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της ΑΕΚ για διαμαρτυρία και πάνω στην αναμπουμπούλα μπήκαν και δυο μαλάκες στο ταρτάν. Στα τελευταία 4 λεπτά από τα 6 των καθυστερήσεων έδωσε και δύο φάουλ (το ένα ανύπαρκτο) σε επικίνδυνο σημείο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ.
Αν γινόταν καμιά στραβή ακόμα εκεί θα ήμασταν.
Λέω λοιπόν ότι πρέπει - βγαίνοντας από τη φυσούνα δεξιά – να ανοιχτεί ένας λάκκκος 2χ1 με 1μ. βάθος και στη μια του άκρη να υπάρχει μαρμάρινη πλάκα χωρίς όνομα αλλά ο μάστορας να είναι εκεί με το σφυρί και το σκαρπέλο στο χέρι. Η παρουσία ιερέα θα ενισχύει τον συμβολισμό. Νομίζω ότι η ιστορία παρατράβηξε.

3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Black humor :) χεχεχ ...

Ανώνυμος είπε...

δεν έχει σημασία πια τι ομάδα έχουμε πως παίζουμε, ποιοι είναι ποδοσφαιριστές, προπονητές, τίποτα...
το πρόβλημα είναι τεράστιο και πρέπει να λυθεί με κάποιοι τρόπο.
χθες δοκιμάστηκαν τα όρια του κόσμου.τι θέλουν δηλαδή; Να γίνει καμία στραβή, να έχουμε άλλα και μετά να μιλάμε για τους αλήτες τις κερκίδας που δημιουργούν προβλήματα; Αυτοί οι εντεταλμένοι, κομπλεξικοί αλήτες και ηθικοί αυτουργοί επεισοδίων πόσο καιρό θα μας βγάζουν εξω από τα ρούχα μας;

Φτάσαμε στα όρια μας...

Panagiotis είπε...

Είναι απλό. Να βγουν τα κάγκελα απ' τις κερκίδες... Μετά το πρώτο συμβάν θα συμμορφωθούν όλοι τους.