Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Να και μια χαρά!

Έγραφα ότι μόνο από τον ΠΑΟΚ ενδέχεται να πάρω μια χαρά και χθες η ομάδα το φρόντισε.
Ήταν καλός ο ΠΑΟΚ χθες, έως πολύ καλός, απέναντι σε μια ομάδα που διαπρέπει στην Ισπανία. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον πάγκο, η ομάδα λειτούργησε υποδειγματικά.
Σ’ ένα περιβάλλον που αναζητά μονίμως προβλήματα, πότε για τους παίκτες, πότε για τη διοίκηση, πότε για τον προπονητή, η ομάδα στο σύνολό της έδωσε απαντήσεις.
Ο Χάβος δεν είναι ούτε ο καλύτερος αλλά ούτε και ο χειρότερος προπονητής στον κόσμο. Αυτοί που κάνουν κουμάντο αποφάσισαν να μην βιαστούν στο θέμα «νέος προπονητής» και τον αφήνουν να κάνει τη δουλειά του. Αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και σαν τέτοιο πρέπει να τον στηρίζουμε κι αν όχι, τουλάχιστον να μην τον ειρωνευόμαστε.
Κανένας παίκτης δεν υστέρησε αλλά χάρηκα ιδιαίτερα τον Κρέσιτς (βρήκαμε τερματολόγο για πολλά χρόνια), την ψυχραιμία και την ετοιμότητα του Κοντρέρας, το ταλέντο και τη μαχητικότητα του Ελ Ζαρ. Μετά το τρικυμιώδες ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της.

σημ. Είναι αμαρτία σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο να βρίσκονται 2-3 μαλάκες που – για το καλό του ΠΑΟΚ βέβαια – πετούν κροτίδες και αντικείμενα. Και είναι αμαρτία που οι τριγύρω τους δεν τους τσουβαλιάζουν. Αρκετά χιλιάρικα ακόμα θα βγούν από τα ταμεία του ΠΑΟΚ (στην καλύτερη περίπτωση) εξ αιτίας κάποιων ηλιθίων που εξακολουθούν να έρχονται στην Τούμπα. Ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας ούτε να τη σκέφτομαι δεν θέλω...

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Συγχαρητήρια, πράγματι έπαιξε καλά ο ΠΑΟΚ χτες κιάξιζε τη νίκη.

Andreas είπε...

Καλά για τα επεισόδια (από κροτίδες και μπουκάλια) έχεις δίκιο. Και για όλα αυτά που έγιναν μετά το ματς που πλακώνονταν μεταξύ τους.

Τώρα για το παιχνίδι κρατάμε την νίκη, το πολύ καλό στήσιμο της ομάδας. Τον απίστευτα σταθερό στα κοψίματα και ψύχραιμο Κοντρέρας.

Στα αρνητικά τώρα.

α) Ρε συ Τσιρίλο πλάκα μας κάνεις; Είναι δυνατόν αμυντικός και να συμπεριφέρεσαι έτσι; Τσαλιμάκια και κοντρόλ και κατοχή μπάλας όταν είναι κοντά ο αντίπαλος και όταν είσαι μόνος σου διώχνεις με καντηλιά; Και ακόμα είσαι μέσα στην περιοχή μας (η οποία είναι φορτωμένη από αντιπάλους) και έρχεται η μπάλα επάνω σου και εσύ ρε μπούφο κάνεις στην άκρη για να την διώξει άλλος; Μα με φτάνεις σε σημείο να παρακαλάω να τραυματιστείς για να παίζουν Μαλεζάς-Ζουέλα...

β) Ένα άλλο αρνητικό (πολύ μικρότερης σημασίας από του Τσιρίλο τις μαλακίες) που είδα είναι ότι επιμένει ο Χάβος (μπορεί κάτι να βλέπει στις προπονήσεις) να βάζει τον Βιερίνια αριστερά και τον Ελ Ζαρ(ή Φωτάκη ή ...) δεξιά. Δεν λέω άλλαξε τους πόδια να κάνουν συγκλήσεις (αν και δεν είναι ο Ρομπεν, ο Ελ Ζαρ είναι) και καλά κάνεις και δοκιμάζεις αντίθετες πλευρές, αλλά βάλτους και 10 λεπτά (ένα τέταρτο ρε γαμώτο) να παίξουν στις θέσεις τους. Δηλαδή ο Βιερίνια φέτος στην μεριά του με τον Τυνήσιο πίσω του (και όχι τον Σακελαρίου) δεν θα παίξει; Μόνο όταν παίζει δεξιά ο Σνάουτσνερ θα πηγαίνει δεξιά ο Βιερίνια;

Panagiotis είπε...

Ωωωωωω ΠΑΟΚάρα

Καλά, απλά τους σκίσαμε...

Ζαγοράκη, πάρε την ομάδα να την πας στην Ισπανία γιατί αυτό το πρωτάθλημα του (_ο_) που έχουμε δεν είναι για 'μας.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μακάρι να υπάρξει συνέχεια