Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Περί υποψηφίων...

Το γραμματοκιβώτιό μου –φαντάζομαι και τα δικά σας - όπως και τα παρμπριζ των αυτοκινήτων γεμίζουν από φυλλάδια υποψηφίων που όλοι τους είναι:
Συνεπείς, ασυμβίβαστοι, μαχητές, οραματιστές, προοδευτικοί, τολμηροί, υπεύθυνοι, με νέες ιδέες, πάντα δίπλα στον πολίτη, μαζί μας και την επομένη των εκλογών, με αυξημένα ενδιαφέροντα για το περιβάλλον, την υγεία, τα σχολικά κτίρια, το κυκλοφοριακό, τη διαφάνεια, με παρελθόν αγώνων για τη δημοκρατία και την αυτοδιοίκηση, πρόεδροι ή μέλη οργανώσεων και συλλόγων πάσης φύσεως, με σπουδές και ανησυχίες.
Ούτε ένας (ή μία) κανονικός άνθρωπος!
Που να ανησυχεί δηλαδή πως θα βγάλει το μήνα, πως θα πληρώσει τα δάνειά του, τα φροντιστήρια των παιδιών του, το νοίκι…
Τόνοι ιλουστρασιόν χαρτί πεταμένοι εδώ κι εκεί (κι από «οικολόγους») προσάναμμα για να ανάψει και να θεριέψει η φλόγα της ματαιοδοξίας τους.
Τόσο χρήμα ξοδεμένο για να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς αμοιβή(;) (οι περισσότεροι), κάτι σαν άμισθη πρακτική εξάσκηση για να εμπλουτίσουν το πολιτικό τους βιογραφικό.
Έργο χιλιοπαιγμένο...

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Στο προηγούμενο θέμα μου ειχα βάλει στοιχεία απο την εφαρμογή του Υπ.Εσωτερικών "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ".
Πάρε τα φυλλάδια που σου έστειλαν και πήγαινε πάτα στο λινκ να δεις αν έχουν δηλώσει όλοι τους την δαπάνη για αυτά τα φυλλάδια.
Βάσει νόμου ειναι παράνομο να μην δηλωθούν τα έσοδα/έξοδα.
Το κακό ειναι οτι ακόμα δεν εχει κάνει κατι γι αυτό ο κ.Ραγκούσης τώρα, πριν την ψήφο, με οτι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Καλημερα.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σου έστειλα mail tzonako...

tiktos είπε...

Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη για το διαφορετικό, επείγον θέμα:

22 τώρα τα ΝΕA ΗΦΑΙΣΤΕΙA που ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ για ενδεχόμενο πολυετή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ και οι θολωμένοι εγωμανείς πολιτικάντηδες εμποδίζουν ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ... ΩΣ ΠΟΤΕ;;;

http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw


http://news.yahoo.com/s/ap/20101101/ap_on_sc/as_indonesia_disasters

http://www.youtube.com/watch?v=NP2nOiWh4MU

http://www.youtube.com/watch?v=GoNHk_pJlRo

Panagiotis είπε...

Όλους αυτούς με τη χαρτούρα τους έχουν δώσει μαθήματα οι σουπεράδες, οι οποίοι είναι μανούλες στο να κολλάνε αυτοκόλλητα.