Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Απειλές...

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπλοφάρει, η αναφορά σε πρόωρες εκλογές δεν είναι τρικ, γιατί η κατάσταση της χώρας δεν είναι μπλόφα, δεν είναι τρικ». Τηλ. Χυτήρης
«Ο Γιώργος Παπανδρέου λέει την αλήθεια, θέλει να είναι ειλικρινής απέναντι στο λαό, δεν μπλοφάρει». Γιάννης Ραγκούσης
Οι θλιβεροί.
Περιφέρονται στα κανάλια και τα ραδιόφωνα απειλώντας ότι ο αρχηγός τους δεν κάνει πλάκα και θα μας τιμωρήσει αυστηρά σε περίπτωση που δεν ψηφίσουμε τους εκλεκτούς του. Η φοβερή τιμωρία των εκλογών κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας και πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη. Ο λαός όμως τι έχει να χάσει από ενδεχόμενες εκλογές; Ο λαός είναι ο μόνιμα χαμένος από αυτό το δημοκρατικό παιγνίδι αφού ο κάθε Αγάς που εκλέγεται τον χορεύει στο ταψί επειδή έχει την εντολή του λαού. Την τελευταία φορά που ο ΓΑΠ «μπλόφαρε», τότε «με το πιστόλι πάνω στο τραπέζι» απειλώντας τους εταίρους ότι αν δεν μας συντρέξουν θα προσφύγει στο ΔΝΤ, οι συνομιλητές-συμπαίκτες του είπαν «πάρε το πιστόλι και βαλ’ το εκεί που ξέρεις» κι εκείνος το έστρεψε εναντίον της χώρας και μάλιστα τράβηξε και την σκανδάλη. Το αν και τώρα μπλοφάρει είναι δευτερεύουσας σημασίας, το σημαντικό είναι ότι πάλι πυροβολεί τη χώρα. Σπρεντς και ασφάλειες κινδύνου έχουν εκτιναχθεί, η πτώχευση υπό οποιαδήποτε μορφή και ονομασία θεωρείται δεδομένη, ο τζόγος πάνω στα κουρέλια μας κορυφώνεται, κι όλα αυτά γιατί ο λεγάμενος ΑΠΑΙΤΕΙ από εμάς επιβράβευση και χειροκρότημα για τα πεπραγμένα του. Οι ευθύνες των προηγούμενων δεν παραγράφονται με τίποτα αλλά οι επιλογές των τωρινών ενισχύουν το συμπέρασμα ότι όλα έγιναν με βάση το ίδιο σχέδιο τον τελικό στόχο του οποίου δεν μπορεί να τον περιγράψει ο μέσος πολίτης, μόνο να τον υποψιαστεί.
Ο άνθρωπος που έχει κατά κόρο τονίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, εμφανίζεται πανικόβλητος στη σκέψη ότι μπορεί να υποστεί μια ήττα στις περιφερειακές εκλογές.
Ο κατά συρροή ψευδόμενος και εξαπατών πρωθυπουργός δεν μπορεί να με πείσει για τίποτε πλέον.
Ας κόψει το λαιμό του κι αυτός και τα τσιράκια του.

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Σωστός.
Γι άλλη μία φορά προσυπιγράφω.
Αυτη η συμπεριφορά του ΓΑΠ δεν εκφράζει πολλούς απο όσους τον ψήφισαν. Δεν τον ψηφίσαμε για να μας εκβιάζει μετά.
Ειναι λάθος, τελείως λάθος αυτο που κάνει. Kαι λίγα λεω ... ο κόσμος δεν θα του το συγχωρήσει.

Swell είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Swell είπε...

Eκ του αποτελέσματος, Τζονάκε, κρίνεται λάθος το ότι τον ψηφίσατε. Περαστικά μας. Σε σχέση μ' αυτά που λένε ο Χυτήρης και ο Ραγκούσης, άκουσε ποτέ κανείς γάιδαρο να χαρακτηρίζει άλλο γάιδαρο, κεφάλα;

Panagiotis είπε...

Και ποιός είναι ικανός να κυβερνήσει ρε παιδιά? Ο Καρατζαφέρης ε? Ξέχασα, έχουμε τον Πάγκαλο. Πάγκαλε μεγάλε, φτιάξε ένα κόμα. Μην το φας όμως. Ακούω έχει η Ντορούλα μας γιό που είναι 20 χρονών και είναι έτοιμος να πολιτευθεί... Να ο καινούργιος Μητσοτάκης, με την πείρα του θα γίνει και αυτός πρωθυπουργός ταμάμ.

Στα σοβαρά, ποιός είναι ικανός να κάνει κάτι σωστό? Ο ένας είναι βλάκας, ο άλλος μ@λ..ας, ο άλλος χαϊβάνι και πάει λέγοντας. Γιατί δεν έχουμε κανέναν? Γιατί όποιος σέβεται τον εαυτό του και έχει ικανότητες δεν γίνεται πολιτικός.

Α ρε Ζαγοράκη, Πρωθυπουργέ Βορείου Ελλάδος...