Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Στα ΜΜΕ οι λύσεις για τον ΠΑΟΚ

Ραδιόφωνο "Εξτρα σπορ" (φιλοπαοκτσήδικο υποτίθεται)
Βγαίνει ένας και λέει «ο Ιωσηφίδης δεν κάνει για γενικός αρχηγός» (βρήκαμε τη ρίζα του προβλήματος) «χρειάζεται ένας πιο δυναμικός»
-Σαν ποιόν; ρωτάει ο ραδιοφωνατζής. «Σαν τον Λεοντιάδη» (!!!) απαντάει ο αγνός ακροατής. Συμπτωματικά το συγκεκριμένο ραδιόφωνο έχει ανακηρύξει τον Λεοντιάδη σαν την «ψυχή του ΠΑΟΚ» και του ‘χει δώσει μάλιστα και δίωρη καθημερινή εκπομπή. Στη συνέχεια βγαίνει άλλος και κατηγορεί τον Βρύζα (άλλη ρίζα του κακού) γιατί «πήγε ένα μήνα στη Χιλή με τα λεφτά του λαού του ΠΑΟΚ και δεν έφερε ούτε παπούτσι ποδοσφαιριστή, αλλά έφερε το παλτό τον Σαβίνι»
Ένας τρίτος θεώρησε ερασιτεχνικό το να μιλάει ο πρόεδρος με τους παίκτες «αυτά ούτε στο Σιδηρόκαστρο δεν γίνονται» είπε ο γίγαντας οπαδός.
Αργότερα ο Λεοντιάδης σε τηλεφωνική του επικοινωνία από τη Δράμα, είπε ότι την Κυριακή ο Σάντος "πρέπει να βάλει σέντερ φορ τον Βιερίνια", κι όταν τον ενημέρωσαν ότι μάλλον θα παίξει αυτή τη θέση ο Ίβιτς, είπε «άντε να μη μιλήσω τώρα…»
Το ΄κλεισα το ρημάδι. Θα μου πείτε γιατί το άνοιξα;
Γιατί έτσι καταλαβαίνω τι τρέχει φίλοι μου, κι αν συνεχιστεί αυτό το βιολί, η επιστροφή στις ένδοξες μέρες είναι κοντά.
Και σήμερα πρωί πρωί η "Α(θ)λητική Μ.Θ." με μεγάλα γράμματα στο πρωτοσέλιδο "ο Ματσάρι, γνωστός του Βρύζα, υποψήφιος προπονητής στον ΠΑΟΚ"
...

3 σχόλια:

Τάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Συμφωνώ απόλυτα,ειδικά με την επισήμανση ότι οι ένδοξες μέρες έρχονται.Στον παοκ θα βιώσουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Χθες έβλεπα το ματς σ' ένα καφέ στα κάστρα. Με στενοχώρεσε η ομάδα αλλά πιό πολύ με στενοχώρησαν δύο θαμώνες που έλεγαν συνέχεια "βάλε ένα γκολ ρε Ατρόμητε να φύγει αυτός ο πούστης"...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

έτσι λέγαμε και το 2004 για τον Αγγελο και μας ήρθε .. Φρινγκερ..
Και εγω πιστεύω οτι ο Σαντος δεν έχει να δωσει τίποτε παραπάνω στην ομάδα αλλά στη δεδομενη στιγμή ίσως είναι λάθος να τον αλλάξουμε όπως θα είναι λάθος και η ανανέωση...
Ας δουν απο τώρα να φέρουν εναν σοβαρο προπονητη σαν τον Τεριμ το καλοκαίρι....