Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Περί ΠΑΟΚ το ανάγνωσμα…


Να λοιπόν, που (όπως ακούω και διαβάζω) αυτή η Διοίκηση χρησιμοποιεί τα φερέφωνα, τα παπαγαλάκια, τους αβανταδόρους και τους προπαγανδιστές δημοσιογράφους. Και τους χρησιμοποιεί γιατί τους έχει ανάγκη, γιατί χωρίς αυτούς δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τα δόλια σχέδιά της για την ομάδα.
Και ποια διοίκηση;

Ένα συνοθύλευμα άσχετων που κατά τύχη βρέθηκαν στο κουμάντο εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις. Μια παρέα που χρησιμοποιεί τον σύλλογο για ιδιοτελείς σκοπούς για αυτοπροβολή και δημοσιότητα, για να κάνουν όνομα, να τους μάθει ο κόσμος.
Ε λοιπόν όχι!
Δεν θα φάμε αυτόν τον παπά. Δεν θα μας αποπροσανατολίσετε με οικονομικές εξυγιάνσεις, βοηθητικά γήπεδα και άλλα καθρεφτάκια και χάντρες, αυτά είναι για τα φυτά! Εμείς δεν θα πάρουμε γιατί, χρόνια τώρα, έχουμε μάθει να καταλαβαίνουμε ποιο είναι το καλό για την ομάδα μας. Δεν θα ανεχτούμε να παίζετε τάβλι στις πλάτες μας κρατώντας έναν προπονητή που μπορεί να τον αντικαταστήσει οποιοσδήποτε από τους 25.000 που γεμίζουν το γήπεδο. Ούτε να παίρνετε δανεικό τον κάθε περισσευούμενο στους βάζελους στους οποίους βέβαια δώσατε τους παικταράδες Χριστοδουλόπουλο και Μελίση που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι.
Μην κοιτάτε που για τον Δάρλα δεν είχαμε πεί τίποτα, τότε σας κάναμε χάρη, αλλά οι χάρες τελείωσαν. Κι όλα αυτά γιατί δεν κάνετε τον κόπο να ακούτε τον κόσμο στα ραδιόφωνα, να διαβάζετε τα blogs. Αν το κάνατε θα μαθαίνατε ποιος είναι ο καταλληλότερος προπονητής, ποια πρέπει να είναι η σύνθεση της ενδεκάδας, ποιοι πρέπει να φύγουν και ποιοι πρέπει να μείνουν. Αλλά εσείς σαν ξερόλες που είστε, ανανεώνετε, δίνετε, παίρνετε, σκορπώντας τα λεφτά ΜΑΣ!
Αλλά που θα πάει; Θα μάθετε κι εσείς τι εστί ΠΑΟΚ…
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν λεβέντες.

5 σχόλια:

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Καλησπέρα φίλε μου καλό μήνα.
Δυστυχώς αυτα δε γίνονται μόνο στο ΠΑΟΚ.
Παπαγαλάκια,φερέφωνα και το κακό συναπάντημα βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες ομάδες και κάνουν,αν δε διαμορφώνουν,πολιτική!
Γι'αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνο με το χρόνο βυθίζεται περισσότερο στην υπόληψη της Ευρώπης!
Δεν είδατε χαρά που έκαναν τα γαυράκια επειδη θα πάρουν τα διπλά που αποκλείστηκε ο ΠΑΟ απο την Ευρώπη?
Μήπως ο...μεγας σωκράτης θα κανει επένδύσεις?Ξέπλυμα όπως ολα αυτα τα χρόνια άλλωστε!
Αν τα διαβάσει ο άντρας μου την έβαψα!!
Καλό βράδυ νάχουμε.

Ανώνυμος είπε...

επειδή τα ισοπεδώνουμε όλα κανείς δεν θα είναι χωρίς κριτική.
Αν ο κόσμος νοιώθει πως γίνεται κάτι λάθος μπας και ισιώσει το πράγμα.
Δεν είναι δυνατόν να κράζουμε αδερφούς επειδή δεν τους άρεσε μία κίνηση που στο φινάλε ήταν κίνηση απελπισίας και δήλωση λάθος προγραματισμού.
Ούτε λαμόγιο είπαν το Σκύλο
Ούτε παράρτημα αισθάνονται
Ούτε πόλεμο κάνουν σε κανέναν
Ούτε νοστάλγησαν τον Γούμενο
Απλά όταν κάτι δεν αρέσει το λένε (και το λένε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ όχι με την πρώτη στραβή), χωρίς να παραβλέπουν τα υπόλοιπα θετικά που κάνει/έχει κάνει η διοίκηση.
Τέλος, αν κάποιος έχει διοριστεί από κάπου εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ας μας το πει. Αν όχι λίγη φειδώ σε ειρωνίες σε αδέρφια μόνο και μόνο επειδή κάποιος διαφωνεί με κάποια απόφαση της ΠΑΕ. Ήμαρτον…
Και μιλάω γενικά για το τελευταίο και όχι για σένα.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@paokland, ξέρεις αδελφέ (αν και θα 'πρεπε να πω γιε) μου, έχουμε ένα μεγάλο μειονέκτημα. Ξεχνάμε... Εγώ γι αυτούς που ξαναζωντανεύουν το όνειρο θα συνεχίσω να είμαι ευγνώμων και επιεικής ακόμα και στα λάθη τους.
Σε χαιρετώ φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Όλοι είμαστε επιεικής με τον Ζαγοράκη και τον πιστεύουμε και συγχωρούμε τα όποια λάθη γιατί αλλιώς θα είχαμε άρση της εμπιστοσύνης αλλά αυτό που μας πειράζει (οταν μας πειράζει πολύ) θα το λέμε.
Ο λαός τον στηρίζει, τους στηρίζει καλύτερα έμπρακτα με διαρκείας και μετοχές, τους στηρίζει 100%.
Είναι ηγέτες στην τιτάνια προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΟΚ , αλλά ως εκεί.
Όλοι κρινόμαστε.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

η ειρωνεία σου φίλε τσακίζει!
Respect απλά...