Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Όσο πλησιάζει η Κυριακή, τόσο με ζώνουν τα φίδια

Κι αυτό γιατί ακούγοντας τα ραδιόφωνα, αντιλαμβάνομαι ότι ο Κυριακάτικος αγώνας είναι για τους οπαδούς (ή τουλάχιστον γι αυτούς που μιλάνε στα ραδιόφωνα) ο «υπέρ πάντων αγών».
Όλα τα άλλα, οικονομική εξυγίανση, οργάνωση, σχεδιασμός για δημιουργία ομάδας πρωταθλητισμού, βοηθητικές εγκαταστάσεις, προγραμματισμός, διαχειριστική διαφάνεια, είναι τρίχες!
Η νίκη επί του ΟΣΦΠ έχει αναχθεί τεχνηέντως σε «θέμα ζωής ή θανάτου» ενώ κατά τη γνώμη μου είναι απλά θέμα γοήτρου.
Η γκρίνια και η μιζέρια που ενέσκηψαν σε μερίδα οπαδών ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τη βαλβίδα ασφαλείας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είναι και ο Κάκος στη μέση… (αυτοί στη σούπερ λίγκα είναι φωστήρες) και το φυτίλι είναι αναμένο.
Στον «103» εδώ και καιρό έχουν δώσει μια εκπομπή στον παλιό ποδοσφαιριστή Μιχ. Λεοντιάδη τον οποίο μάλιστα αυθαίρετα και προσβλητικά για όλους τους άλλους «πρώην», έχουν αναγορεύσει σε «ψυχή του ΠΑΟΚ».
Ο κύριος αυτός λοιπόν έχει φτάσει στο σημείο να κάνει τη σύνθεση της ομάδας και να λέει με νόημα «δεν θα πω τίποτα τώρα, θα τα πω όλα τη Δευτέρα».
Κι εγώ φίλοι μου θέλω νίκη, που όμως δεν την θεωρώ εύκολη, αλλά επειδή φοβάμαι τα επακόλουθα μιας αποτυχίας, δεν θα πάω στο γήπεδο.
Καλή μας επιτυχία.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω καμία σχέση στα έργα που γίνονται για την βελτίωση της ομάδας με το ματς της Κυριακής. Καλά όλα τα βοηθητικά, τα οικονομικά, μπράβο τους, αλλά μιλάμε για το ματς της κυριακής και φίλε μου τα 12 χρόνια είναι πολλά και είναι μεγάλη ντροπή αυτά τα 12 χρόνια. εσύ που είσαι λίγο μεγαλύτερος από εμένα πρέπει να την νιώθεις καλύτερα.
Πρέπει να κερδίσουμε, ναι πάση θυσία αλλά και αν αποτύχουμε δεν σημαίνει ότι θα τα γκρεμίσουμε όλα, αλλά την κριτική μας θα την κάνουμε γιατί κάτι φταίει και δεν περπατάει η ομάδα.
Όλοι ελπίζουμε να περπατήσει και όλα αυτά να είναι λόγια του αέρα.

Όσο για τον Λεοντιάδη τι να σχολιάσω, άλλη μια ντροπή η παρουσία του στα ερτζιανά.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

χαίρομαι φίλε μου για τις απόψεις σου και μακάρι να είχαν όλοι τις ίδιες, και βέβαια χαίρομαι που συμφωνείς και για τον Λεοντιάδη.
Άντε και με τη ΝΙΚΗ!

Γιώργος Χ είπε...

λες και τό ξερες ρε Ζαν τι θα γίνει...

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Αγαπητε Γιαννη, με προβληματίζει ο -προκαταβολικά εκφρασθείς- προβληματισμός σου Δεν θα ηθελα να νομίσεις ότι μπήκα για να πανηγυρίσω την νικη του Ολυμπιακού, αλλά επειδή είσαι θαυμάσια σκεπτόμενος (και κάτι ηξερες που ανησυχούσες, προφανως) ανθρωπος που λατρευει την ομάδα του, και σέβομαι και τα δυό, ισως έχει κάποια αξία να δεις πώς έβλεπε τον ΠΑΟΚ ο αντίπαλος σου φίλαθλος ο σ ο γινόταν το παιχνίδι
Οταν δεχθηκαμε γκολ στο 10ο λεπτό, μεσα στην Τουμπα (οπου, να σημειώσω, ποτέ δεν κατάλαβα προχθες κάτι μεμπτό-και μπραβο, ειλικρινέστατα, σε οσους ηταν εκει) και καθως ηταν προφανες, με 10 αμυντικογενεις στην ενδεκάδα ότι πρώτιστα θα πηγαιναμε για το 0-0 ή το 0-1, σκέφτηκα "δεν το βγαζουμε, τωρα, με τιποτα" Και ειδα τον ΠΑΟΚ να οπισθοχωρεί από το ..ενδέκατο λεπτό Αυτό ηταν το κριτικό σημείο του ματς, συν το ότι η άμυνα δεν εχει καμμία σχεση με εκείνη που εβλεπα περσυ με τον Κοντρερας Ο Ολυμπιακός δεν έκανε πολλές φασεις, αλλά είχε πολύ περισσότερη κατοχή από οσο θα περίμενε κανεις μετά το 1-0 στο 10ο λεπτό Ελάχιστων προπονητων οι -με οποιουσδήποτε παικτες στην συνθεση- ενδεκάδες του ΠΑΟΚ θα ειχαν χασει σε αυτό το σενάριο, μεσα στην Τούμπα

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Γιώργο, 50 χρόνια φούρναρης...

@Θόδωρε, υπάρχει πρόβλημα σοβαρό και η ευθύνη δεν είναι μόνο του Σάντος. Η ομάδα παίζει κάτω από συνεχή πίεση και αμφισβήτηση από μερίδα του κόσμου.

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Προφανως ξερεις καλύτερα και βαθυτερα Ειναι, όμως, και μιά ενδιαφέρουσα επιπροβολή Το να έχεις πολύ και φανατικό κόσμο έχει τα υπέρ του και τα κατά του Σημασία έχει εάν και πώς τα διαχειρίζεται η Διοίκηση και, κυρίως, ο τυπος και τα λοιπά ΜΜΕ-που, ειδικά αυτά, δεν είναι καθόλου πιθανό να βαζουν το συμφέρον της ομάδας, του συλλόγου, αυτού που ειναι ιδεα, αγάπη ή θρησκεία χιλιάδων με το δικό τους εμπορικό συμφέρον. Σαφέστατα δεν αναφέρομαι στον ΠΑΟΚ μόνο, πιθανότατα όμως ισχύει και για αυτόν.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Θόδωρε, το σίγουρο είναι οτι με το που ανέλαβε ο Ζαγοράκης, πολλοί έχασαν τις αβάντες τους, την επιρροή τους και το "κατι τις" τους. Καταλαβαινόμαστε...