Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Προεκλογικά

Έγραψαν
Η «Berliner Zeitung»
σε άρθρο της με τίτλο «Ένας άντρας χωρίς κότσια» γράφει «…ο Κώστας Καραμανλής πληρώνει το τίμημα για την οκνηρή διακυβέρνησή του» και αναφέρει ότι «τα σκάνδαλα μαγνήτιζαν κατά μαγικό τρόπο τον πρωθυπουργό»
Ο «Guardian»
παρομοιάζει τον πρωθυπουργό σαν έναν άπιστο εραστή που ενώ έχει προδώσει και διαψεύσει για πολύ καιρό τις προσδοκίες της αγαπημένης του, ζητά μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Ωστόσο, το άρθρο καταλήγει πως «…τα μεγάλα ζητήματα παραμένουν αναπάντητα τόσο από μια κυβέρνηση που έχει αποτύχει στην αντιμετώπισή τους, όσο και από μια αντιπολίτευση που δεν έχει καταφέρει ακόμα να προτείνει εναλλακτικό σχέδιο για την επίλυσή τους»
Η «Suddeutsche Zeitung» του Μονάχου
σε άρθρο με τίτλο «ο Έλληνας ασθενής» γράφει
«Όχι δεν ήταν έκπληξη το ότι η ελληνική κυβέρνηση κάλεσε τον λαό σε πρόωρες εκλογές. Κρίμα που υπάρχουν τόσο λίγες εκπλήξεις στη χώρα» και χαρακτηρίζει την Ελλάδα «παραιτημένη χώρα». Για τις υποσχέσεις του Γ.Παπανδρέου γράφει: «Υπόσχεται τώρα μεγαλόστομα με δύναμη και παρρησία να απελευθερώσει τη χώρα από κάθε κατεστημένο. Μα ο Παπανδρέου είναι κατεστημένο» Παρακάτω σημειώνει ότι οι δύο μεγάλες πολιτικές οικογένειες «είναι μέρος του προβλήμα τος και όχι της λύσης» και διερωτάται: «Γιατί οι Έλληνες λοιπόν, δεν εκλέγουν έναν νέο Ηρακλή ο οποίος θα μπορούσε να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου; Η απάντηση είναι μια ψυχρή διαπίστωση: Διότι απλά είναι συνένοχοι. Διότι ένα μεγάλο κομμάτι παίζει το παιγνίδι για όσο καιρό το ίδιο επωφελείται»

οι τονισμοί στα κείμενα έγιναν από τους "Αθλιους"

Δελτία Τύπου Παραστάσεις Καραγκιόζη είχαμε χθες στη Λαϊκή της Χαριλάου από τον Μαγκριώτη, και στο Ψυχιατρείο Σταυρούπολης από την Αράπογλου. Η τελευταία, συνέχισε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Αριστοτέλους και σε εφορίες κι έκλεισε το βράδυ στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς ενώπιον φορέων και συλλόγων της περιοχής.
Ανάλογη παράσταση θα δώσει σήμερα μόνο για γυναίκες ο Ορφανός στο Yacht Club του «Μακεδονία Παλάς» από 15.00 μέχρι 18.00

ΥΓ 1 Μαγγίνα, άντε τώρα για κείνον τον καφέ που σου παράγγειλα...
ΥΓ 2 Πάλι χωρίς Κουλούρη ρε γαμώτο…
ΥΓ 3 Και ο ήρωας των Ιμίων έξω;

6 σχόλια:

ab irato είπε...

Ξέχασες τον Τσιτουρίδη...
Πάντως, ο θείος του μπούλη (ο αδελφός του "εθνάρχη") είναι στη λίστα του νομού Σερρών. Τόπο στα νιάτα!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

βρε ab irato, πολλούς ξέχασα...επιφυλάσσομαι, όσο για τον άλλο, αναγέρωση!

tzonakos είπε...

Kαι λίγα λένε τα ξένα ΜΜΕ.
Το να μας αποκαλούν και παραιτημένη χώρα και να εχουν και δίκιο, ειναι μια ντροπή μας...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

tzonako, κι όπως λες, το χειρότερο είναι πως έχουν δίκιο...

hackaday είπε...

Γεια σου Γιάννη... Μιλάμε για πολύ χάλι... Αν ο λαός δεν καταλάβει ότι πρέπει να στείλει τις οικογένειες που έκαναν το βουλευτιλίκι και την κυβέρνηση κληρονομικά και οικογενειακές υποθέσεις στον αγύριστο, χαΐρι δε θα δούμε.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

γειά σου jim, έτσι είναι, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω...