Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Έτσι εγκαθιδρύθηκε κι έτσι συνεχίζει

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα το ’74 στηρίχτηκε στα παλιά ονόματα, στις οικογένειες με «παράδοση στην πολιτική».
Αφού απαλλάχτηκε η χώρα από βασιλείς και πρίγκηπες, τους αντικατέστησε με απογόνους πολιτικών. Από «ελέω Θεού» μεταβήκαμε στο «ελέω οικογενείας». Όλοι τους με την ανοχή και σύμπραξη του «κυρίαρχου Λαού» ετοίμαζαν και πέτυχαν καριέρες λαμπρές για τους γόνους τους. Μέχρι και ο Αλευράς που δεν είχε παιδιά, τακτοποίησε τον ανεψιό του. Δεν θα τους απαριθμήσω τώρα, αλλά το φετεινό έχει πολύ πλάκα.
Δροσογιάννης και Χαραλαμπόπουλος είναι οι συνεχιστές των τζακιών στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη ΝΔ δεν πάνε πίσω. Δεν ήθελαν λέει τον Έβερτ (λόγω ηλικίας και υγείας) και πρότειναν στην κόρη (Αλεξία) να συνεχίσει την λαμπρή παράδοση της οικογένειας. Αυτή όμως αρνήθηκε για χάρη του συζύγου που τον είχαν έτοιμο για σουτ. Μη χαθεί η ιστορική συνέχεια και χάσει το Έθνος τους στυλοβάτες του.
Κανονίστε συνέλληνες, μη μείνει κανείς απ’ έξω…

3 σχόλια:

ab irato είπε...

Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο γελοία, αλλά δεν έχει καθόλου πλάκα. Αυτοί "σπάνε πλάκα" εις βάρος μας κι εμείς το αντιμετωπίζουμε ως θεατρική παράσταση (φαρσοκωμωδία ή επιθεώρηση), ενώ πρόκειται περί ακραίας τραγωδίας...

Γιώργος Χ είπε...

Ας γελάσουμε λίγο φίλε..

http://www.youtube.com/watch?v=UgxmmxdPf58

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

ab irato, καμία διαφωνία.

Γιώργο, το είδα, κι εκείνος επενδυτής;