Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ακόμα μια «συνομιλία» που περνάει στα ψιλά

21 και 22 Ιουλίου στη Σμύρνη διεξάγονται συνομιλίες Ελλάδας Τουρκίας υπό τον Αμερικανό διοικητή του αεροπορικού στρατηγείου του ΝΑΤΟ, με θέμα «διασύνδεση των ραντάρ ΝΑΤΟϊκού ενδιαφέροντος των δύο χωρών και των εναέριων χώρων Ελλάδας Τουρκίας για σκοπούς της συμμαχίας».
Με απλά ελληνικά, ΑΝ το θέμα αυτό προχωρήσει, θα έχει σαν αποτέλεσμα τα τουρκικά αεροσκάφη που εισέρχονται παρανόμως στο Αιγαίο να εμφανίζονται στις οθόνες των νατοϊκών ραντάρ σαν «φίλια» και ως εκ τούτου οι Τούρκοι θα δικαιούνται να ζητούν να μην αναχαιτίζονται.
Ο εναέριος χώρος του Αιγαίου που ανήκει στο FIR Αθηνών και επιτηρείται και αστυνομεύεται από την Ελλάδα, μετά την διασύνδεση θα θεωρείται πια ενιαίος και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απαίτηση της Άγκυρας να της ανατεθεί η επιτήρηση και αστυνόμευση μέρους του Αιγαίου.
Και έπεται συνέχεια. ΑΝ

3 σχόλια:

ab irato είπε...

Δηλαδή, πού το βλέπεις το μεμπτό; Αφού το Ν.Α.Τ.Ο. είναι η κοινή μας πατρίδα - παλαιόθεν...

Swell είπε...

M' αρέσει που πιστεύεις ότι μέχρι τώρα αναχαιτίζονται. 1 στα 20 και πολλά σου λέω.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σα να 'χετε δίκιο και οι δύο...