Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Σε τι διαφέρετε;

Σε τι διαφέρετε από τους πορτοφολάδες, τους διαρρήκτες, τους τσαντάκηδες, αυτούς που ανοίγουν αυτοκίνητα για να κλέψουν το ραδιοσιντί και τους άλλους εκπροσώπους της κατηγορίας «χρειάζομαι λεφτά, δεν έχω, τα κλέβω»;
Σας έπιασε τάχα ο πόνος για το περιβάλλον και την ρύπανση, και απλώνετε τα ξερά σας στους κατόχους των ΙΧ, δηλαδή σε όλους μας, και αρπάζετε από την τσέπη τους από 50 μέχρι 150 ευρώ ετησίως.
Έχω ένα αυτοκίνητο 13 ετών αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και το οποίο διαθέτει την κάρτα καυσαερίων του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ υπουργείου που πιστοποιεί ότι δεν ρυπαίνει. Άρα με κλέβετε, χώρια που το μέτρο είναι και ταξικό. Όποιος έχει τη δυνατότητα να αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 3-4 χρόνια τη γλυτώνει.
Ότι το μέτρο είναι καθαρά εισπρακτικό φαίνεται και από το σκεπτικό του, το οποίο λέει καθαρά: «ρύπαινε, αρκεί να πληρώνεις»
Αϊ σιχτιρ, λαμόγια του κερατά!

5 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί!Είπαν να μας ποιούν το αίμα ώσπου να ξεκουμπιστούν!

Swell είπε...

O Σουφλιάς είναι τελικά το πιο πολυτάλαντο μέλος της κυβέρνησης. Εκτός από κουφός, βλάχος, σαρακατσάνος, απατεώνας (βλέπε το εξοχικό του), είναι και βλάκας γιατί μας θεωρεί όλους ηλίθιους.

ab irato είπε...

Συν τοις άλλοις, μείωσαν το τέλος ταξινόμησης (η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που το διατηρεί) και διάφοροι έσπευσαν να αγοράσουν νέο όχημα έως τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Επιπλέον, διακήρυσσαν πως δε θα ισχύσει το μέτρο της απόσυρσης. Λίγο πριν εκπνεύσει η διορία για μειωμένα τέλη ταξινόμησης, δηλώνουν πως (παράλληλα με τα "αντιρρυπαντικά" πρόστιμα) θα δοθούν κίνητρα για την απόσυρση των παλαιότερων οχημάτων.
Όπως πάντα: κυβερνήσεις ρουφιάνων και γλοιωδών λακέδων του κεφαλαίου...

Unknown είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ringko, το 'χετε χάσει τελείως;