Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Που θυμήθηκα την Ρεπούση…

Κάπου κάποτε είχα διαβάσει για μια παλιά σιωνιστική προπαγάνδα που έλεγε ότι η αρχαία Κρήτη ήταν εβραϊκή. Τότε δεν έδωσα σημασία και θεώρησα ότι ήταν (ίσως) ακόμα ένα αντισιωνιστικό δημοσίευμα που πιθανότατα εστερείτο βάσης.
Όμως πριν μέρες το ξαναδιάβασα και μάλιστα σαν απόσπασμα ομιλίας σε εκδήλωση στην Ελλάδα.
Πριν ένα ενάμιση μήνα, έγινε στο Επιμελητήριο του Ηρακλείου Κρήτης εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Κρητών επιχειρείν» με επιμελητή έκδοσης κάποιον Κώστα Χρηστάκη και παρουσιάστρια την διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, κυρία Μεταξία Τσιποπούλου. Η κυρία αυτή επανέλαβε την παραπάνω εβραϊκή προπαγάνδα αναφέροντας ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες αλλά απόγονοι Σημιτών Εβραίων.
Χάλασε ο κόσμος και επιμελητής και παρουσιάστρια αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα.
Το υπουργείο Πολιτισμού δεν ασχολήθηκε με το θέμα.
Ο «συνωστισμός στη Σμύρνη», οι «γκρίζες ζώνες του Αιγαίου» η «Μακεδονική μειονότητα», η «Τουρκική Βόρεια Κύπρος» έχουν τώρα για συντροφιά και την «Εβραϊκή Κρήτη»

7 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Τι να πούμε κι εμείς!
Ο καθένας τυχάρπαστος διανοητικά μπορεί να εφευρίσκει κάτι και να το σερβίρει και μάλιστα με έρευνα η οποία είναι τεκμηριωμένη σύμφωνα με τις προβολές που κάνει.
Και πολύ άστοχο ρε γαμώτο!
Μοιάζουν οι Κρητίκαροι για Εβραίοι!!!
χα,χα,χα!!

Καλημέρα

ange-ta είπε...

Ακολουθούν οδηγίες όλα αυτά τα ανιστόρητα κούτσουρα.

ΤΟ τι θ ακούσουμε ακόμα, ένας θεός το ξέρει. Αλλα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Η σοφτ προπαγάνδα γίνεται σιγά - σιγά αντι-σοφτ. Σληρή δηλαδη και έτσι μπορεί να ξυπνήσει κανένα βόδι. Αν και περισσότερο ελπίζω ν ζητησουν τα βόδια βοδινές συνθηκες διατροφής, παρά οι άνθρωποι ανθρώπινες συνθηκες διαβίωσης στον πλανήτη μας!
διακοπές πήγες;;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Αστρο Συμμορίτες, ωραίο ερώτημα!

@ange-ta, σε συνεχείς διακοπές, συνταξιούχος γαρ...

ange-ta είπε...

τυχερέ!!!

και γω εδώ βασανίζομαι στη δουλειά

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ange-ta, βιάζεσαι να μεγαλώσεις;

Giota Houliara είπε...

Tο υπουργειο πολιτισμου δεν ασχοληθηκε με το θεμα γιατι που να τρεχουνε τωρα οι ανθρωποι και να κουραζονται,μια χαρα ειναι βολεμενοι στις θεσουλες τους.

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζω: ΡΕΠΟΥΣΗ

http://www.youtube.com/watch?v=GhJG0rZR6vA