Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Το κάπνισμα και η απαγόρευσή του

Με το που θα σταματήσεις να καπνίζεις φίλε συνκαπνιστή, θα συμβούν πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζεις. Μη θαρρείς ότι όλα γίνονται για την προστασία της υγείας σου και των διπλανών σου μόνο από το κάπνισμα... Θα συμβούν πράματα και θάματα!

Η ΔΕΗ θα τοποθετήσει στις τσιμινιέρες της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας τα πιο εξελιγμένα φίλτρα και το παράδειγμά της θα ακολουθήσουν πάραυτα όλες οι ρυπογόνες βιομηχανίες.
Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης φορτηγών, λεωφορείων, ΙΧ, ταξί και διτρόχων θα αυτορυθμιστούν έτσι ώστε οι εκπομπές καυσαερίων να είναι μέσα στα όρια επιτρεπτής δηλητηρίασης.
Ο Αισωπός και τα άλλα ποτάμια και λίμνες της χώρας θα πάψουν μονομιάς να είναι χαβούζες τοξικών αποβλήτων και τα γεωργικά προϊόντα των περιοχών τους θα γίνουν απολύτως ασφαλή για κατανάλωση.
Οι αγρότες παραγωγοί φρούτων και λαχανικών θα κόψουν την συνήθεια να ραντίζουν με φυτοφάρμακα την παραμονή της συγκομιδής και θα ραντίζουν μια βδομάδα νωρίτερα.
Τα νοθευμένα λάδια θα είναι μακρινή ανάμνηση όπως και η πάχυνση με ορμόνες των ζώων.
Τα καράβια θα πάψουν να πλένουν τ’ αμπάρια τους στη θάλασσα και θα μαζεύουν τα σκουπίδια τους για άδειασμα στο πρώτο λιμάνι.
Αυτά φίλε καπνιστή είναι λίγα μόνο από τα πολλά που θα συμβούν μόλις ΕΣΥ κόψεις το κάπνισμα.

9 σχόλια:

alterego είπε...

Ποσο μα ποσο θαθελα να πιστεψω οτι αυτα που λες μπορουν να γινουν.
Δυστυχως ομως παλι θα μεινουμε στην βιτρινα του θεματος αγνοωντας την ουσια.
Καλημερα

ab irato είπε...

Όπως έγραψε κάποιος, «Απαγορεύεται το κάπνισμα σ' έναν κόσμο που μυρίζει μπαρούτι...».

hackaday είπε...

Χαχαχα... κορυφαία ανάρτηση Γιάννη... την καλημέρα μου...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ab irato, ευφυέστατος ο... κάποιος

@hackaday, γειά σου jim ;-)

zoyzoy είπε...

Τέλειο!! είναι η απάντηση σ'οσους μας ζαλίζουν ότι είναι παθητικοί καπνιστές!Το ότι είμαστε μελλοντικοί καρκινοπαθείς κανείς δεν διαμαρτύρεται!!
Καλό ΣΒΚ νά'χεις!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Κι εσύ επίσης zoyzoy!

monahikoslikos είπε...

Δυστυχώς οι τζιμινιέρες των ρυπογόνων βιομηχανιών και οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων συνεχίζουν να εκπέμπουν θάνατο και μετά που έκοψα το τσιγάρο.
Ομοίως ο ασωπός συνεχίζει να μεταφέρει στη θάλασσα και να μολύνει τον υδροφόρο με τοξικά απόβλητα, τα ζαρζαβατικά είναι τίγκα στο φυτοφάρμακο, οι τρελοαγελάδες παίζουν τένις με τα τρελογουρούνια και οι καπεταναίοι ξεπλένουν μεσοπέλαγα τις σεντίνες τους και μετά που έκοψα το τσιγάρο.
Οπότε αν δεν έχεις άλλο λόγο, μόνο για τον Αβραμόπουλο δεν αξίζει να το κόψεις και να γίνεις σαν και μένα...
που βλέπω τσιγάρο και ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.

Unknown είπε...

Και κάτι ακόμη,με την μείωση των δαπανών για την Υγεία μας,σκεψου πως θα βρίσκεις αμέσως κρεβάτι δεξιά οπως πας για τον Παράδεισο!

Ένα γελαστό απόγευμα είπε...

Βέβαια παρέλειψες να πεις ότι θα σταματήσουν οι πολιτικοί μας να κλέβουν τα λεφτά της υγείας, θα βγει επιτέλους στην παγκόσμια διάθεση το φάρμακο κατά του καρκίνου (ασχέτου θέλησης των εβραϊκών φαρμακοβιομηχανιών) θα πάψει ο κόσμος να σκοτώνεται κάθε Σ/Κ στις εθνικές οδούς κι επιτέλους θα διατίθενται δωρεάν εισιτήρια για συναυλίες του Σάκη, της Καλομοίρας και όποιου άλλου ατάλαντου κοπρίτη, μας έχει εξαναγκάσει η ΕΡΤ να πληρώνουμε!
Α! Και αφού θα εκλείψει το ντουμάνι οι ειδικοί φρουροί θα βλέπουν πιο καθαρά και δεν θα πυροβολούν 15χρονους παρά μόνο ενήλικες.
(Ή μήπως θα σημαδεύουν καλύτερα;;;)
Καλή εβδομάδα!