Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Αυτό πάλι τι είναι;

Σήμερα 21/05/09

7 σχόλια:

nelly είπε...

μπουχαχα!

Unknown είπε...

Γι αυτό δεν θα γίνει ποτέ καταλληλότερος.Προς θεού, μη παρεξηγηθώ,δεν αναφερομαι συγκρητικά, με την Καθιστή Αγελάδα.
Μπραβο βρε!!! την τυμβορυχεία την εχετε στο αιμα σας.
Ο Ενας τον πατερα [ αλήθεια οι 20αρηδες τον γνωρίζουν] ο Αλλος συνεδρια και παρουσιάσεις,μνημόσυνα στον ΘΕΊΟ,παράλληλα με την απαράδεκτη προπαγάνδα της ΝΕΤ,στην εκπομπή που αναφέρεται στα γεγονότα του 50.
Αντε,βρε και κάπου θα ξεθαψουν και πρόγονο ΒΕΖΙΡΗ

zalmoxis είπε...

Ο Ελ Σϊντ;
Ο Μπρέζνιεφ;
Ολόγραμμα από πνευυματιστική συγκέντρωση ("ποτηράκι");
Ο ΓΑΠ όταν κόψει τη γυμναστική;
Η δυναστεία Μπούτο;
Ταλίδι στο χρόμνο;
Συγκινησιακή φόρτιση "σκεπτόμενων" ψηφοφόρων;

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Rise from the dead!!
Ήμαρτον Παναγία μου,τίποτε καλύτερο και προσιτό στην εποχή μας δεν έχουν εκεί πέρα;;;
Καλησπέρα και καλό Σ/Κ.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Σαν σήμερα στις 23/5/1976 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, νικώντας στην τελευταία αγωνιστική τον Εθνικό εκτός έδρας με 0-4. Ήμουν κι εγώ εκεί!
Πήρε τον τίτλο συγκεντρώνοντας 49 βαθμούς έναντι 44 της δεύτερης ΑΕΚ. Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα από συστάσεως της Α΄ Εθνικής που βγήκε εκτός Αθηνών.
Ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει την… αποκέντρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας το πρωτάθλημα με προπονητή τον αείμνηστο Γκιούλα Λόραντ και μπροστάρη και σκόρερ τον Γιώργο Κούδα με 14 γκολ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ του Γκουερίνο στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Τούμπα στο 89 που έκρινε το πρωτάθλημα και το παραλήρημα που ακολούθησε!!!
Ο Δικέφαλος κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με 21 νίκες και μόλις 2 ήττες, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα (60-17 γκολ) και περνώντας με το εντυπωσιακό 0-4 μέσα από το στάδιο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα των πρωταθλητών
Ελλάδας 1975-76
Γιώργος Κούδας, Σταύρος Σαράφης, Νέτο Γκουερίνο, Φιλώτας Πέλλιος, Μλάντεν Φούρτουλα, Γιάννης Γούναρης, Κώστας Ιωσηφίδης, Κούλης Αποστολίδης, Παναγιώτης Κερμανίδης, Άγγελος Αναστασιάδης, Αρίσταρχος Φουντουκίδης, Χρήστος Τερζανίδης, Αχιλλέας Ασλανίδης, Κώστας Ορφανός, Βασίλης Βούλγαρης, Θέμης Καπουσούζης, Δημήτρης Παρίδης, Σάκης Παντελίδης.

ab irato είπε...

Αυτό είναι το περίφημο "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα"...
Ε, ρε γλέντια!!! (που έλεγε κι ο Καραγκιόζης...)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Όλα μαζί (τα σχόλια) στο μίξερ, κι ότι βγεί...