Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Σιχαίνομαι τις προεκλογικές περιόδους…

Είναι οι περίοδοι που το ψέμα, το θράσος, και η υποκρισία κυριαρχούν, είναι οι περίοδοι που οι πολίτες δείχνουν τη μικρότητά τους συμμετέχοντας στα οργανωμένα πανηγύρια των εκμεταλλευτών τους αποδεικνύοντας ότι δικαίως υφίστανται όσα τους συμβαίνουν στη συνέχεια.

Είναι οι περίοδοι που οι μεν θα μας μιλάνε για πράγματα που έκαναν για εμάς, άσχετα αν εμείς δεν πήραμε χαμπάρι, και για τους λόγους που τους εμπόδισαν να κάνουν κι άλλα, οι δε θα ισχυρίζονται οτι η ζωή μας θα αλλάξει ριζικά από την μέρα που θα τους εμπιστευθούμε το μέλλον μας.Θα ‘ναι και οι «τρίτοι» που ξέροντας (όπως κι εμείς δυστυχώς) ότι «ΔΕΝ», θα μιλάνε εκ του ασφαλούς για αλλαγές που με το παρόν πολιτικοκοινωνικό σύστημα δεν θα επιτραπεί ποτέ να γίνουν και θα μας καλούν να δώσουμε ψήφο διαμαρτυρίας και αποδοκιμασίας.

Εγώ που τα τελευταία χρόνια είμαι σε διαρκή θυμό και σε τέτοιες περιόδους γίνομαι «έξω φρενών» θεωρώ αποδοκιμασία και διαμαρτυρία τα αυγά και τα γιαούρτια, γι αυτό όταν θα δείτε τους διεκδικητές της εξουσίας στη λαϊκή της γειτονιάς σας, θυσιάστε 1-2 ευρώ και δείξτε τους την ευαρέσκειά σας.

Βεβαίως μπορείτε να τους σφίξετε το χέρι ή ακόμα και να τους φιλήσετε αν είστε ικανοποιημένοι. Τα δύο κόμματα που έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, συνεχίζουν αμετανόητα να υπόσχονται διάφορα στους επίσης αμετανόητους πολίτες. Καθρεφτάκια και χάντρες τύπου «παπαγαλάκια και βαρβαρότητες».
Ψήφος στα δυο μεγάλα κόμματα σημαίνει συνενοχή.

Και για να μην πει κανείς ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν λέω τίποτα
Για τις «ανάγκες των πολλών» καλύπτουμε την πινακίδα που λέει ποια είδη προς ανακύκλωση μπαίνουν στον συγκεκριμένο κάδο.
Σύντροφοι, αρκετές αντιρρήσεις έχω για κάποιες θέσεις σας, «Μακεδονικό», λαθρομετανάστες, κατάρτιση ψηφοδελτίου (Παπαδημούλης τρίτος ε;) φροντίστε τουλάχιστον να δείχνετε αυτά που υποστηρίζετε ότι είστε…
Αφίσα της ΝΔ δεν βρήκα ακόμα γι αυτό και απουσιάζει

3 σχόλια:

Γιώργος Χ είπε...

Και λίγα έχωσες φίλε μου...

Αποφάσισα από σήμερα μέχρι ευρωεκλογες να τους κράζω όλους...ιστορικά!

Unknown είπε...

καλά θα κάνουμε να θυμίζουμε,απο το μετερήζι μας τι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε.
Οσο για τους συντρόφους,αν δεν ξεπεράσουν τον νεοδιεθνισμό,αν δεν ξεπεράσουν την μονομέρια και τις εμμονές της ακριτης πολιπολιτισμικότητας,αν δεν αντιληφθούν οτι δεν ειναι μονο οι 25αρηδες των 700Ε αλλα και οι οικογενειαρχες των 1000Ε και οι συνταξιούχοι,οτι δεν ειναι μονο οι φητητές αλλά καιο τα νιάτα στα συνεργεία και στα πολυκαταστήματα,αν σε τελική ανάλυση δεν αποβάλουν τον ελιτισμό της διανοησης,τότε,εμεις θα μείνουμε αιώνιοι εραστές του ονειρού που θα εχει χαθεί

Unknown είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!!