Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Κάκο, το μήνυμα το ‘χουμε πάρει…

…εδώ και χρόνια από καθήκια προγενέστερά σου, κάτι Λίτσες, Φακήδες, Παπαπέτρου, Τσουκαλαδέληδες, Κασναφέρηδες και άλλους, τόσο πολλούς που γράφουμε βιβλίο.
Δεν είδες το χτύπημα του Σιμάο, είδες την αντίδραση του Γκαρσία, εχθές ΔΕΝ είδες το χέρι του Καφέ στο πρώτο γκολ, ΔΕΝ είδες το οφσάϊντ του Μπλάνκο στο δεύτερο, είδες όμως το χειροκρότημα του Σορλέν και του δειξες την δεύτερη κίτρινη. Την πρώτη ρε ξυρισμένο καρναβάλι γιατί την έδειξες; Τι έκανε μπορείς να μας εξηγήσεις; Άπλωσε πόδι, χρησιμοποίησε χέρια, τι διάολο είδες και τον κιτρίνισες;
Άκου Κάκο κι εσύ και τα’ αφεντικά σου.
Εμείς θα τραβήξουμε το δρόμο μας μέχρι εκεί που οραματιζόμαστε, γιατί εμείς Κάκο κάνουμε όνειρα για την ομάδα μας και τα παλεύουμε, εσύ απλά περιφέρεσαι στα γήπεδα εκθέτοντας τη δουλικότητά σου.
Α! αναρωτιόμουν τι δουλειά έχει το τεράστιο πριόνι μπροστά στο Μουσείο…
Για σένα είναι λεβέντη μου…
Ούτε τη φωτογραφία σου δεν καταδέχομαι να βάλω, στο κάτω κάτω είσαι πολύ πολύ γνωστή φάτσα

3 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Τα “play-off” ξέραμε ότι τα δημιούργησαν για να βγάζουν τον ΠΑΟ στο πρωταθλητριών. Τελικά έχουν και ένα δεύτερο εμφανή σκοπό, να επαναφέρουν την ομάδα του σερβοαπατεώνα στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα (τρίτη φυσικά). Έμαθα ετοιμάζουν φωτογραφικό νόμο για να ξαναρυθμίσουν τα 32εκ. € της ΑΕΚ παράνομα, αφού απαγορεύεται κάτι τέτοιο μετά από την αρχική ρύθμιση με το τέως άρθρο 44.
Δεν απογοητεύομαι και είμαι σίγουρος ότι το αύριο του ΠΑΟΚ θα είναι καλλίτερο και πρωταγωνιστικό. Συνεχίζουμε!!!
ΥΣ: «Αντιντόπιγκ» έγινε και σε ποιους παίκτες τις ΑΕΚ;

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρουν μόνο ένα πράγμα θα γίνουμε εφιάλτης στα όνειρά τους.

Unknown είπε...

εχετε αδικο ο διαιτητης ηταν πολυ καλος ο παοκ ομως ηταν;