Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Για την Θ4


Έβγαλαν πριν λίγες μέρες μια ανακοίνωση σχετικά με τον Pablo Garcia, την διάβασα από την καλή και την ανάποδη, το πάλεψα να απαντήσω ή όχι, και τελικά απαντώ αφού πρώτα καταστήσω σαφές ότι τον «Παυλάρα» τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε ελληνική ομάδα.
Λένε λοιπόν
«κάθε τυχάρπαστος ανευθυνοϋπεύθυνος» (κάνει κριτική στον παίκτη)…. «μόνο στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που κυριαρχεί η υποκρισία και η συντήρηση»… «δεκάδες συμμετοχές σε Ρεάλ και Μίλαν» …«μέχρι και οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ (του κάνουν κριτική) που γλείφουν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ»… «Πάμπλο Γκαρσία, βασιλιάς του πολέμου»…

Οι τυχάρπαστοι ανευθυνοϋπεύθυνοι «Άθλιοι» λένε στη Θ4 που ως γνωστό είναι θεσμικός παράγων, υπεύθυνος γνώστης των πάντων και τιμητής όλων, ένα λουλούδι που άνθησε σε μια πόλη υποκριτική και συντηρητική, λένε λοιπόν ότι ο Γκαρσία (που επαναλαμβάνω ότι είναι μεγάλος παίκτης), έχει πιθανότατα λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα και ταμπεραμέντου, μόνο 5 συμμετοχές στη Μίλαν και 22 στην Ρεάλ, ενώ θα μπορούσε σίγουρα να έχει περισσότερες. Εγώ θα τον ήθελα και στους 30 αγώνες να βοηθάει να γίνει η ομάδα καλύτερη. Αυτό λένε και οι βετεράνοι το ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ, και οι ύβρεις σας απέναντί τους δείχνουν σκέψη ρηχή (εν τάξει 2-3 από αυτούς αξίζουν τις κατηγορίες, αλλά οπωσδήποτε το σύνολο αξίζει λίγο παραπάνω σεβασμό)
Το τελευταίο δε, «βασιλιάς του πολέμου», σχολιάζει εσάς όχι τον παίκτη.

Γιατί δεν τον ρωτάτε αν αποδέχεται αυτόν τον τίτλο; Γιατί δεν παραδέχεστε ότι η (ηρωική για εσάς) φάση με τον Ντιόγκο, αν την έβλεπε ο Κάκος, ήταν «κόκκινη» και πέναλτυ; Γιατί δεν σκέφτεστε ότι σε αντίθεση με τις θύρες 2,3,5,6,7,8, η συμπεριφορά της 4 (και λίγο της 1)κοστίζει στον ΠΑΟΚ μια καλή μεταγραφή κάθε χρόνο; Και στο τέλος τέλος αποδεχθείτε το δικαίωμα και όλων των άλλων να λένε τη γνώμη τους.

9 σχόλια:

NOVITO είπε...

Μεγάλο θέμα το συγκεκριμένο. Το μόνο που κρατάω είναι ότι με τη κουβέντα γύρω απ τον Γκαρσία ζημιώνεται ο ΠΑΟΚ.... οπότε δεν ασχολούμαι άλλο..! Γράφεις "...η συμπεριφορά της 4 (και λίγο της 1)κοστίζει στον ΠΑΟΚ μια καλή μεταγραφή κάθε χρόνο; .... " Μη γενικεύεις. Τζάμπα χάνεις τα δίκια σου... ;)

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Δέχομαι ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να διατυπώνει την άποψή του, αλλά αυτό που θάπρεπε (και, παρακαλώ, σημειώστε ότι το λέω γιά ολες τις ομάδες) να υπάρχει πάνω απ'ολα είναι σεβασμός στους βετεράνους-αυτοί εγραψαν την ιστορία κάθε συλλόγου Δεν είναι υποχρεωτικά σωστό κάτι επειδή το είπε ο Κούδας (ή ο Δομάζος, ή ο Παπαϊωάννου ή ο Ρωσίδης) Αλλά, πρέπει να αντιμετωπίζεται με τον προσήκοντα σεβασμό Δεν συμφωνεί κάποιος-δεκτό Τα λοιπά-απαράδεκτα

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@novito, βοήθησέ με, που γενικεύω; τα πρόστιμα κάθε χρονιάς στη συμπεριφορά τη δική μου οφείλονται; Πέρυσι είχαμε 300.000+!

@Θεόδωρε, έτσι είναι, δεν έχουν το αλάθητο αλλά έχουν μια ιστορία...

ange-ta είπε...

περιμένω αναρτηση για τους Μ.Ε. του Σκάϊ

Μιχάλης Ρ. είπε...

Συμφωνώ μαζί σου «άθλιε». Θέλω τον Γκαρσία να νικά τον Ντιόγκο και τον κάθε Ντιόγκο στον αγωνιστικό χώρο. Σαν ποδοσφαιριστής έγινε μπλουζάκι των μπερδεμένων ταυτισμένος με τα δικά τους αγωνιστικά θέλω, καρικατούρα του Τσε, «λαϊκός» αγωνιστής των 500.000€ ετησίως που καλύπτει την αγωνιστική του ανεπάρκεια με τσαμπουκά χυδαίο και προκλητικό. Οι αγωνιστές του «αντάρτικου της πλάκας» που στην γιορτή της κατάκτησης του κυπέλλου με το γαύρο βάλανε φωτιά στο γήπεδο. Βλέπεις οι τότε οι «χρηματοδότες» Ιωαννίδης, Ορφανός και ΣΙΑ κάνανε πολιτική μέσω του ΠΑΟΚ. Οι «τουπαμάρος» που παρέδωσαν το μπάσκετ στο τρελό παοκτσή και στη συμμορία των άεργων παραγόντων με τις βίλες στο Πανόραμα και στους παλαίμαχους νταβατζήδες μάνατζερ παικτών και «κοριτσιών με φωνή-κορμί».
Φυσικά αυτά αφορούν εμάς τους οπαδούς και τη συζήτηση καφενείου περί καψούρας και πάθους παράφορου. Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει το σωστό για τον Γκαρσία και για οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή με σκοπό την κορυφή.
ΥΣ: Στις εκλογές του ερασιτέχνη δεν ψήφισα συνειδητά. Για μένα ο Κατσαρής ο φετινός είναι ο Κατσαρής ο περσινός. Τον άλλον δεν τον ξέρω.

NOVITO είπε...

Δε φταίνε για τα πρόστιμα όλοι όσοι πάνε στην 4....αυτό εννοώ γενίκευση... ;)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@novito προς Θεού, δεν εννοώ το σύνολο αλλά αυτούς που μιλάνε τάχα εξ ονόματος του συνόλου

NOVITO είπε...

Tότε συμφωνούμε απόλυτα..

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Μακάρι αυτη η ποιότητα σκέψης που ειναι εμφανης στα σχόλια του Νοvito και του Μιχάλη Ρ, καθως φυσικά και του οικοδεσπότη, να υπήρχε στην πλειοψηφία των φίλων ΚΑΘΕ (το επαναλαμνβάνω, προφανέστατα ισχυει για ολους τους συλλόγους) ομάδας Πολύ περισσότερο των μεγάλων (όπως αυτό ορίζεται από την ιστορία και την απήχηση στον κόσμο) όπου και τα λίγα άσχημα ξεχωρίζουν και γινονται ειδηση Προφανές και πάλι, δεν μιλώ μόνο για τον ΠΑΟΚ Εάν άλλαζε κανεις τα ονόματα των παικτων ή των παραγόντων, έστεκε θαυμάσια γιά όλους