Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ανοίγει η γυναίκα μου το πρωί την TV, εγώ το αποφεύγω αν δεν έχει αθλητικά ή κανένα καλό εργάκι, και να η ενημερωτική εκπομπή του Μέγκα με τον Χασαπόπουλο (καλό παλληκάρι, ΠΑΟΚτσής) και ο άλλος με τα χρωματιστά γυαλιά, κι έχουν σαν θέμα την μήνυση του Μητσοτάκη κατά του Λαλιώτη και τον πλειστηριασμό του σπιτιού του δεύτερου στην Αρκαδία.
Εξηγούμαι ότι το θέμα με αφήνει αδιάφορο, αλλά με εξοργίζει το γεγονός ότι έχει γίνει ΘΕΜΑ.
Δε πα να φαγωθούνε μεταξύ τους, τι με νοιάζει… ο Λαλιώτης ακόμα βρέφος είναι; Δεν ήξερε ότι άμα χάσει θα πρέπει να πληρώσει; Και να κάτι χωριανοί του μαζεμένοι στην πλατεία να τσιρίζουν «το σπίτι του Λαλιώτη!» σα να ‘τανε το σπίτι του Κολοκοτρώνη, και να προχωράνε σε υστερίες «ο Λαλιώτης είναι εθνικό κεφάλαιο
Σωπάτε ωρέ πατριώτες, επειδή τα εθνικά κεφάλαια είναι σαν τον Λαλιώτη γι αυτό είμαστε πρό των θυρών της πτώχευσης. Εδώ χάθηκαν ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ανυπολόγιστης αξίας (δημόσιες επιχειρήσεις) κι εσείς σκούζετε για το σπίτι του Λαλιώτη. Τα χέρια σας ροζιάσανε και το δέρμα σας ρυτίδιασε, ρωτήστε τον τι δουλειά έκανε τόσα χρόνια, ρωτήστε τον πως χάθηκαν δισεκατομμύρια στο Κτηματολόγιο, κοιτάξτε τριγύρω τα χάλια του τόπου σας κι αφήστε τα χαζά. Και να το πάμε λίγο μακρύτερα; Για το σπίτι που έζησε τα τελευταία του χρόνια ο Ανδρέας και γίνεται μεζονέτες, δεν έγινε τόση φασαρία…
Πρέπει να ηρεμήσω, έχω … αγώνα σήμερα (το βράδυ)

6 σχόλια:

Unknown είπε...

καλημέρα πατριώτη.ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚκαι πάμε παρακάτω.
Ακουσα χθές το βράδυ στις ειδήσεις του ΜΕΓΚΑΚΚΚ,οτι τα χρήματα θα τα πληρώσει το ΠΑΣΟΚ!!!!!!!
Βρε σεις εντιμοι και τίμιοι του ΓΑΠ
από που θα τα βρείτε??????
Από την κρατική επιχορήγηση?????ποιός τα πληρώνει αυτά ρε λαμόγια του κεράτά,οταν χρόνια νοικοκυραίοι
επαγγελματίες για 2 επιταγές που δεν μπόρεσαν να πληρωθούν στην ωρα τους μπήκαν στη μαύρη λίστα,και κινδυνεύουν να χάσουν και το σπίτι τους!!!!!!!!
Μέχρι πότε θα τους επιτρέπουμε ολους αυτούς να σιτίζονται στη Δημόσια τράπεζα και να παίρνουν και στο σπίτι τους?????
Για καλό σε επισκέφθηκα σήμερα?????

NOVITO είπε...

ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Τ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑΣ ΛΑΛΙΩΤΗ-ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΦΘΟΝΕΣ ΟΠΟΤΕ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΟΝΟ... ;)

Tzeni είπε...

Ποιος φανταζόταν τη χρυσή καθοδήγηση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ σε αυτά τα χάλια...Αυτός που κάποτε χτυπούσε το σύστημα να έχει γίνει το ίδιο το σύστημα και να χει μοναχά πέντε ηλικιωμένους να φωνάζουν υπέρ του..
Έρημα μου νειάτα, που τσακιστήκατε...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@tespa, Νταβέλης και Γιανκούλας (διαβόητοι λήσταρχοι αν τους έχεις ακουστά)λιγότερα θα κλέβανε αν γινόταν υπουργοί...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@novito, θα χαμογελάσουμε άραγε;

@Tzeni, και τα κανάλια πρόθυμα να δείξουν "τον λαό των Δολιανών"

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΣΟ ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ