Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πρέπει να το ‘χεις στο DNA σου για να είσαι μεγάλος…


Άργησα γιατί έτρεχα τη μάνα μου στους γιατρούς
Λέω λοιπόν, ότι για να είσαι μεγάλος, να σε θεωρούν και οι άλλοι μεγάλο, να σε σέβονται, πρέπει να είναι γραμμένο στο DNA σου.

Και το δικό σου DNA Άρη, δεν γράφει τέτοια πράγματα. Δεν γράφει πρωταθλήματα και κύπελλα που είναι γραμμένα στου ΠΑΟΚ και που θα ήταν περισσότερα αν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας τα πράγματα ήταν πιο καθαρά και τίμια.

Είχα γράψει για το τι θα προσπαθούσε ο Άρης εν όψει των δύο μεταξύ μας αγώνων και επαληθεύθηκα και την Κυριακή και χθες. Κατεβήκαμε με τόσες απουσίες (χωρίς εξτρέμ) και επειδή την Κυριακή δεν μπόρεσαν οι 11 να κερδίσουν τους 10 παρά τα όσα έκαναν σε βάρος τους, είπαν να το διορθώσουν το σύστημα. Ο Λαμπριάκος μπήκε με ειδική αποστολή. Το αν του την ανέθεσαν ή του την υπαγόρευσε το μένος του για τον ΠΑΟΚ, δεν το ξέρω. Είδα όμως πόσο προκαλούσε τον Γκαρσία επιδιώκοντας φανερά την αντίδρασή του και την πιθανή αποβολή του. Όλοι διαβάσαμε στα χείλη του σε γκρο πλαν τις βρισιές του και είδαμε την έκφρασή στο πρόσωπό του. Μετά ανέλαβαν άλλοι, ο δικός τους Γκαρσία, ο Γιάχιτς ο Λέμπο.
Ο Λαμπριάκος στη συνέχεια, ανέλαβε να μας αφήσει χωρίς δεξί μπακ, και με μια κλωτσιά τα κατάφερε. Ευτυχώς τα παιδιά μας κράτησαν την ψυχραιμία τους, και ο Μπιζέρα αποδείχθηκε ικανός. Ύστερα ήταν και ο Παμπορίδης που δεν είδε (εκτός από τα επικίνδυνα έως εγκληματικά φάουλ) το εσκεμμένο χέρι του Λέμπο στο 93 που ήταν κόκκινη και πέναλτυ, το δεξί δε κοντάρι είδε στο 76’ οφσάϊντ τον Λίνο που ήταν 5 μέτρα καλυμμένος.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους, παίκτες προπονητές, διοίκηση όχι γιατί προκρίθηκαν σε βάρος του Άρη αλλά για το σθένος και την καλώς εννοούμενη παλληκαριά που επέδειξαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σωτήρη Μπαλάφα για το ανέμισμα της φανέλας του και στον Κλάους για το σιωπητήριο.

Συνεχίζουμε, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

10 σχόλια:

palalos είπε...

...θα δηλώσω απλά την ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΟΥ για την ομάδα μας....τίποτα άλλο...συνεχίζουμε ακάθεκτοι....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σωστά παλαλέ μ'

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακριβώς, Ζαν

kyriazo είπε...

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΟΚ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ, ΠΑΕΙ, ΜΠΑΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....
Υ.Γ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ, ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΕΣΑΝ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

alterego είπε...

Εγω παντως συμφωνω με την γνωμη του Μπαζινα απο τον φιλαθλο Μεγαλος μαγκας ο Κονσεισαο

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@kyriazo, κάτι τέτοιο θα 'γινε... το γειτονάκι φερ' το την Τετάρτη!

@alterego, ναι αλλά πόσες αγωνιστικές θα λείψει;

Ανώνυμος είπε...

για να είσαι μεγάλος πρέπει να γεννηθείς μεγάλος .Μερικώ η μοίρα τους είναι να είναι μια ζωή το συμπλήρωμα....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Πες το κι έτσι paokland, σωστό είναι!

oldschool1914 είπε...

EMEIS ΠΩς ΓΙΝΑΜΕ ΦΙΛΟΙ....ΑΡΕΙΑΝΟς ΕΓΩ...ΕΣΥ....?

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

ateojoi, καθόλου μυστήριο, το κουσούρι κουσούρι, η φιλία φιλία και η πλάκα πλάκα