Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Όχι καλός ΠΑΟΚ, κακό γήπεδο, οί γνωστοί μ@λ@κες

Τι κι αν ξεκινάς επιθετικά, τι κι αν προσπαθείς να δείξεις ποιο είναι τ’ αφεντικό, οι μαλάκες είναι εκεί και ενώ παίζεις 7 λεπτά στο μισό γήπεδο κι έχεις κάνει και δυό φάσεις, σ’ ένα κόρνερ αρχίζουν την μ@λ@κία με τα δυο χέρια και σου το διακόπτουν για 5’ . Πάει ο ρυθμός, κι αρχίζει το κλωτσοβάρα. Διαβασμένος ο συμπολίτης, καλός στο ρόλο του, λίγοι οι δικοί μας, (κατ’ εμέ μόνο ο Μαλεζάς ξεχώρισε), ο Σάντος έκανε ότι μπορούσε αλλά οι παίκτες όχι. Άντε τώρα στο Χαριλάου να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Μπορείς δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά θα ‘ναι δύσκολο φίλε μου… τα λέμε πάλι.
Α! να μη το ξεχάσω, ο Κάκος ΑΡΙΣΤΟΣ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω και ο Γκαρσία ήταν καλός. Για τον κάκο δεν νομίζω ότι βοήθησε το παιχνίδι, πολλές καθυστερήσεις.
Όσο για τα μαλακισμένα τι να πω; Μόνο φτάνει

NOVITO είπε...

καλώς ή κακώς (μάλλον το 2ο...) το ματς τελείωσε και πέρασε στην ιστορία....η ΑΜΚ όμως???
μη ξεχνάμε τον πραγματικό στόχο μας!!! ;)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@paokland, παίκτες της αξίας του Γκαρσία, δεν είναι "καλοί" με εμφάνιση σαν τη χθεσινή. Τον Κάκο τον είπα άριστο γιατί είχε πολύ δύσκολο έργο λόγω κακού γηπέδου και κακοπιστίας. Χρειαζόμαστε επειγόντως ακραίους.

@novito, ούτε εκεί πάμε καλά. Μόνο λόγια...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Και ο Γκαρσία και ο Μαρκαντωνης καλοί ήταν. Όλοι οι υπολοιποι όμως ήταν ωσεί παρόντες.. Αραμπατζης.. ας πάει στην φυσική του θέση .. τις Σέρρες!