Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Η κακία δεν είναι πάντα κατακριτέα όταν απαντάει σε κακίες (περί ΠΑΟΚ)


Προλαβαίνω όσους στο τέλος ρωτήσουν «και τι σε νοιάζει εσένα
Με νοιάζει γιατί όσοι βγαίνουν και πουλάν μούρη, πρέπει να παίρνουν μια απάντηση. Αυτοί που μιλούν για «μαϊμού» ισολογισμούς του ΠΑΟΚ μάλλον φοβούνται κάτι.

Όταν ο Ντέμης έλεγε «ποιος ΦΠΑ; Τώρα θα κάνουμε μεταγραφές, ο ΦΠΑ να περιμένει» πρέπει να βγεί να εξηγήσει πως έφτασε η ομάδα του να είναι «μέσα» 30 μύρια. Και το οφείλει πρώτα στους οπαδούς της ομάδας του και δευτερευόντως σε όλους τους υπόλοιπους που δεν τους χαρίστηκαν 160 με το άρθρο 44. Εκτός αν περιμένουν να τα φτάσουν πάλι τόσα και να βρεθεί ένα άρθρο 45 να τα ξανακάνουν μηδέν. Κι έχουν τόσους πραγματικούς λεφτάδες, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι φτωχοδιάβολοι εδώ πάνω καταφέρνουν να τα έχουν όλα σε μια τάξη.
Η δεύτερη κακία (και ειρωνία) είναι για τον συμπολίτη.
Μετά την φοβερή διαπίστωση του κ. προέδρου ότι «εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, αυτό που παίζουν οι άλλοι δεν μπορούμε να το παίξουμε και γι αυτό χάνουμε», ήρθε και ο προπονητής να δηλώσει «δυστυχώς δεν παίζουμε μόνοι μας».

Να το αλλάξουμε ρε παιδιά…

3 σχόλια:

palalos είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΙ ΜΠΑΛΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ το σκουληκι44... ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΒΟΥΚΟΤΙΤΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ αεκ44 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 44, ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΝΤΕΜΕΚ ΠΡΩΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΣΑΡΤΑΣ ΞΕΣΑΛΩΣΕ, ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΙΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....

ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΤΣΙΑΡΤΑ....ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΙΡΗΜΑ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Μιχάλης Ρ. είπε...

Η ουσία του προβλήματος του ποδοσφαίρου μας είναι η πολυιδιοκτησία. Ένας αγοράζει αντί πινακίου φακής ομάδες σε κρίση, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απ’ τις μεγάλες Ηρακλή, Άρη, ΟΦΗ, Κόρινθο, κ.α. απ’ τις μικρές και τις μικρότερες. Βάζοντας δοτούς προέδρους μαϊμούδες που στήνονται για την δημοσιότητα που προσδίδει το προεδριλίκη, πουλά παίκτες υπερτιμολογώντας τους δεσμεύοντας τα οποιαδήποτε έσοδα της ομάδας από τηλεοπτικά και αλλού. Στην ΑΕΚ έγινε το εξής παράδοξο: Η ομάδα μπαίνοντας στο άρθρο 44 έπρεπε η παλαιά ιδιοκτησία να μη συμμετέχει στο καινούργιο διοικητικό σχήμα που σχηματίστηκε, εμφανίστηκαν οι καινούργιοι μέτοχοι δηλ. ο Νικολαίδης, κατέθεσε τις παλιές μετοχές χωρίς αύξηση ΜΚ, και απαλλαγμένες από χρέη ξανατέθηκαν σε ισχύ. Στην ουσία δηλ. ένας καινούργιος πρόεδρος μαϊμού. Το αστείο είναι ότι ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τα χρέη γιατί δεν υπάρχει απόφαση συνεδρίου ή απόφαση μετόχων για την ανάληψη της προεδρίας, ήταν δηλαδή εντολοδόχος και υπάλληλος διαχειριστής. Από ποιόν, το Νοτιά, το Βορριά ή τον σέρβο απατεώνα; Τώρα επειδή η εταιρία προέρχεται από ευεργετική χαριστική ρύθμιση δεν μπορεί να ξαναμπεί σε ρύθμιση. Άρα πτώχευση και διάλυση. Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί άλλο δρόμο, στην Ελλάδα το λιγότερο ταξιδεμένο, της λογικής και της συμμετοχής. Είτε η ΑΕΚ, είτε η ομάδα της συνοικίας Χαριλάου, ή οποιοσδήποτε άλλος αισθάνεται ότι έχει κόσμο πιστό στην ιδέα της συνέχειας «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».