Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Υπεύθυνη δήλωση των "Αθλίων"


Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ενός φίλου, οι "Άθλιοι" βρέθηκαν ξαφνικά βιαστικά και επιπολαίως, να έχουν σελίδα στο Facebook.


Αυτόματως, τα σατανικά μηχανήματα έστειλαν προσκλήσεις σε όσους υπάρχουν στο mailing list τους, "να γίνουν φίλοι"

Οι "'Αθλιοι" υπεύθυνα δηλώνουν οτι δεν γουστάρουν το facebook είτε σαν Γιάννης Αγιάννης, είτε σαν Ιαβέρης, και αρκούνται στις φιλίες που έχουν κάνει μέσω του blog τους.
Μέχρι να μάθουν πως φεύγει κανείς από το facebook, παρακαλούνται όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση αλλά και όσοι δεν, να θεωρήσουν οτι πρόκειται περί λάθους.

7 σχόλια:

Swell είπε...

Bρε συ μπήκα και είδα ότι σου ζητά να γίνετε φίλοι Η ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Το ξέρω, γι αυτό κι έφυγα, η κάθε πεταμένη ζητάει φιλίες και ποιός ξέρει τι έχει στο μυαλό της... Με είδε στη φωτογραφία ρακένδυτο και θα σκέφτηκε "κανένας εκκεντρικός λεφτάς θα είναι...ποιός άλλος θα 'βαζε τέτοια φωτογραφία"

Ανώνυμος είπε...

και εγω το έκανα το λαθος, έκανα διαγραφή αλλά τα προσωπικα στοιχεία δεν σβήνονται, σου στέλνουν μια διεύθυνση για να ξανα συνδεθείς και να βρεθείς πάλι εκεί που ήσουν πριν την διαγραφη

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@paokland, είχα δώσει αναληθή στοιχεία...

Ανώνυμος είπε...

Χα χα! Πολύ άντεξες!!!
Νομίζω ότι μπορείς πλέον να διαγράψεις το λογαριασμό, αλλά το έχουν τόσο καλά κρυμμένο τα καθάρματα, που πρέπει να ψάξεις παντού! (Κάπου στο account settings είναι θαμμένο σε υποσελίδα).
Δεν τους συμφέρει να χάνουν πελατεία, βλέπεις! :)

zoyzoy είπε...

Έχεις και πέραση και παραπονιέσαι άλλοι κάνουν κρά για αυτά!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

προς τους φίλους που άφησαν σχόλια
Το θεωρώ ύποπτο και ανώφελο. Είναι σίγουρο οτι κάποια στογμή θα γράψεις και πράγματα που δεν θέλεις. Τέλος πάντων εγώ έκανα διαγραφή και zoyzoy, ας χαθούν και τα τυχερά που παραπλανητικά έβαλε ο swell