Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός απόψε, αλλά…


Χωρίς το αποτέλεσμα να παύει να είναι δίκαιο,

ο Καλόπουλος έκανε άνιση χρήση καρτών. Αν η κάρτα στον Ίβιτς ήταν κίτρινη, στον Καφέ για την φάση στον Λάκη που τον έστειλε στον πάγκο, έπρεπε να ‘ναι κόκκινη. Για να μη μιλήσουμε για τον Πελετιέρι.
Μια εξωαγωνιστική παρατήρηση είναι ότι η ΑΕΚ δεν δικαιούται σαν σήμα τον "Δικέφαλο" γιατί έδειξε να είναι ομάδα Διαμαρτυρομένων αφού σε κάθε φάουλ από τα πολλά που έκαναν τραβούσαν τα μαλλιά τους σαν μοιρολογίστρες.

Δικαιολογημένα. Έπαιζαν με τον δεύτερο.

Και πάνω που η ομάδα παίρνει τα πάνω της, έρχεται η ΜΑΛΑΚΙΑ του Κοντρέρας και μένουμε με 10.

Τέλος.
Δεν είμαι από αυτούς που ψάχνουν για φταίχτες. ΧΑΣΑΜΕ! Πάμε γι άλλα

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ακριβώς ,πάμε γιάλα,και η ηττα στο
μέσα στο παιχνίδι ειναι.

palalos είπε...

αν και είμαι από αυτούς που δεν μου αρεσει ο τροπος παιχνιδιού που θελει ο σαντος για τον ΠΑΟΚ όχι μόνο εχθές (ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ) θα έλεγε οτι η κλαψιάρα44δεν δικαιούται να φοράει ούτε τον δικέφαλο στο στήθος (ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ) ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΣΙΑ.....ΤΟ ΚΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΓΚΜΠΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ !ΡΧΗΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.....

ΟΤΑΝ Ο καφες ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ A la vitolo ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ....ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΘΕΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ GAY..... οσοι ειδαν , είδαν....

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους. Η ομάδα στο Α' ημίχρονο ήταν έξω απο τα νερά της.Η απουσία του Κονσεϊσάο φάνηκε και το κέντρο δεν τράβηξε.Επίσης ο προπονητής μας έχει εμμονή να ξεκινάει με ένα επιθετικό και όταν ,συνήθως, δεν του βγαίνει βάζει και τον Μπακαγιόκο.Ο Παοκ χθές δε μπήκε με σκοπό να χτυπήσει το παιχνίδι.Η Αεκ έπαιξε σκληρά αλλά νομίζω ότι στον α΄γύρο έπαιξε σκληρότερα. Ο Κοντρέρας αδικαιολόγητος.Η εμφάνιση συνολικά μέτρια.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο ματς.
Πάμε για άλλα.
Η πρόκριση στο κύπελλο είναι πολύ σημαντική και αναγκαία, πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το στόχο
Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ