Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Ακόμα μιά απόδειξη ότι πολιτικός σημαίνει πρωτίστως θρασύς


Πέτυχα στο βραδυνό δελτίο της ΝΕΤ μια από τις αδυναμίες μου.
Ο Πάγκαλος, αναφερόμενος στη νύχτα των Ιμίων και στους ισχυρισμούς του ναυάρχου Λυμπέρη (ο Πάγκαλος του είχε πεί «δεν γίνεται αρχηγέ να κατεβάσουμε τη σημαία και να πούμε ότι την πήρε ο αέρας;») είπε:
«Το καθήκον του ναυάρχου, αφ’ ης στιγμής είχε καταληφθεί ελληνικό έδαφος, ήταν να αυτοκτονήσει. Αυτό τουλάχιστον επιτάσσει η στρατιωτική ιστορία της οικογενείας μου».
Λέω εγώ τώρα
Αν αυτό επιτάσσει η ιστορία της δικής σου οικογένειας (περιλαμβανομένου του παππού σου βέβαια) γιατί δεν αυτοκτόνησες στην υπόθεση Οτσαλάν;
Επίσης μπορούσες να αυτοκτονήσεις όταν μίλησες προσβλητικά για την Γερμανία και στη συνέχεια ζήτησες συγνώμη εκθέτοντας τη χώρα δυό φορές με μια σου βλακεία.
Αυτά από τους Άθλιους που μόνο κατ’ όνομα είναι τέτοιοι...

5 σχόλια:

ange-ta είπε...

ξέρεις κατα βάθος, πιστεύω ότι ο Οτσαλάν έφαγε μόνος του το κεφάλι του, όταν τηλεφωνούσε απο το κινητό του.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ange-ta, πιθανόν. Αλλά ο όλος χειρισμός της υπόθεσης από εμάς, είναι σαν να τον "δώσαμε". Στο κάτω κάτω υποτίθεται οτι ήταν υπό την προστασία μας...

ange-ta είπε...

και τι έχει χειριστεί σωστά μέχρι σήμερα η χώρα μας; εδω τα δικά μας συμφέροντα δεν ξέρουμε, τον Οτσαλάν απο τις μυστικές υπηρεσίες της υπεδύναμης θα γλιτώναμε....

Mikros Alitis είπε...

Τον είχα δει σε μία συνέντευξη που του έπαιρναν από την εκπομπή "μηχανη του χρόνου". Τον ρώταγαν αν έπεσε απο βλάβη το ελικόπτερο στα Ιμια όπως λεει ο στρατος ή αν το καταρρίψανε όπως λένε οι εμπειρογνώμονες των οικογενειών. ΚΑΙ η απάντηση του" ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ,ΠΕΣΑΝΕ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ"

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΑΚΡΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ...

την καλησπέρα μου.....
ΥΓ αν θες το link της συνέντευξης μπορώ να στο βρω

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ange-ta σωστά. Άρα θα 'πρεπε να έχουμε πολλές αυτοκτονίες...;-)

@mikros Alitis, έχεις δίκιο, την έχω δεί κι εγώ...