Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΟΚτσήδες δεν πάτε καλά...


Στην φωτογραφία είναι ο Γκιούλα Λόραντ, ο μεγάλος προπονητής που πέθανε στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Δηλαδή τι πέθανε, τον πεθάνανε.
Μαζευότανε πίσω από τον πάγκο κάτι «ειδικοί» της εποχής και τον βρίζανε «γιατί έβαζε τον έναν και δεν έβαζε τον άλλον», «γιατί έπαιζε έτσι κι όχι αλλιώς».
Αθλητικά ραδιόφωνα δεν παρακολουθώ, αλλά μαθαίνω ότι η γκρίνια πάει σύννεφο. Αν οραματίζεστε απομάκρυνση του Σάντος, βάλτε μαζί του και τον Ζαγοράκη ο οποίος δεν καταλαβαίνει από γκρίνιες και σας το ‘χει δείξει. Αντί να κάνετε τους προπονητές, δε πάτε να πάρετε καμιά μετοχή, γιατί με 3.500 εγγραφές και 550.000 ευρώ δεν μπορείτε να μιλάτε για τον «μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ» ούτε να φωνάζετε το σύνθημα «η δύναμή σου είμαστ’ εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου». Τα παραμύθια και οι υπερβολές πρέπει να τελειώνουν. Ή έχετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που αντί να «το ‘χουν ρίξει έξω» (νέοι άνθρωποι είναι) έβαλαν μπελά στο κεφάλι τους και τρέχουν μέρα νύχτα για να κάνουν τον ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ οπότε καθήστε ήσυχα, ή αλλάξτε ενδιαφέροντα και αφήστε εμάς τους άλλους τους πολλούς ήσυχους.
Σήμερα το ματς θα είναι δύσκολο. Ο συμπολίτης θα έρθει για δύο αποτελέσματα, θα προσέξει την άμυνά του και θα κοιτάξει με αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά (που μπορεί).
Συμπαράσταση και σπρώξιμο από το πρώτο λεπτό μέχρι το ενενήντα φεύγα. Όχι αποδοκιμασίες, ούτε καν μουρμούρες. Άντε να σας δω.

5 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Μαζί σου «Άθλιε», συμφωνώ απόλυτα και συνοδοιπορώ μαζί σου. Στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ πακέτο, με τα καλά και τα κακά, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Εύχομαι το βράδυ να χοροπηδώ από χαρά!

palalos είπε...

.....ΕΛΠΊΖΩ ΣΕ ΚΆΤΙ ΚΑΛΌ.....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη Ρ. και παλαλέ, ΑΜΗΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

τι βρήκα;
http://taxalia.blogspot.com/2009/01/blog-post_1655.html

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μπράβο στο παλληκάρι, αυτό θα πει αφοσίωση ;-) αλλά γιατί τον αναφέρουν φίλαθλο με εισαγωγικά;