Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Εγώ ΑΝ (λέμε τώρα..) ήμουν βουλευτής


Δεν τους καταλαβαίνω τους εθνοπατέρες που σκίζονται να πάρουν υπουργικούς θώκους. Στη θέση τους, όχι μόνο δεν θα το επεδίωκα, προσευχές θα ‘κανα κάθε βράδυ να μην με βρεί τέτοιο κακό.
Βουλευτική "αποζημίωση" συν κάτι επιτροπές, ένα δεκαρικάκι το μήνα,
τζαμπέ αυτοκίνητα τηλέφωνα εισητήρια,
στη Βουλή για καφέ άντε και καμιά επίσκεψη στην αίθουσα να μας βλέπουν οι απουσιολόγοι,
καμιά δεξίωση, παράθυρο στα κανάλια για χαβαλέ, χαιρετούρες «τα σέβη μου μεγάλε», να και κάτι κοσμικότητες κάτι εγκαίνια και πρεμιέρες, επίσημα στο ΟΑΚΑ ή στο «Καραϊσκάκης»,
κάτι τέτοια και το βράδυ «πτώμα» για ύπνο.
Ενώ οι άλλοι;
Προβλήματα, φυσικές καταστροφές, αιτήματα, διαδηλώσεις, ελλείμματα, κρίσεις, κριτικές, τηλέφωνα να χτυπάνε, πρωί στο υπουργείο, συμβούλια με τον μεγάλο φάτσα κάρτα, τρέξιματα, αντιπαραθέσεις…
άι σιχτίρ, ζωή είν’ αυτή;
Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους πιάνει και θέλουν να γίνουν υπουργοί.
Μυστήριο!
Θα βάλω τον Ιαβέρη να το ψάξει, μπας και υπάρχουν συμφέροντα

5 σχόλια:

palalos είπε...

....κοίυαξε να δείς αδερφέ μου, ο μόνος λόγος που αξίζει να γίνεις βουλευτής είναι για να "χωρίσεις" την γυναίκα σου και ως δια μαγείας να τις έχεις γράψει όλα τα "μεροκάμματά σου"....οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα...είναι σκόπιμη!!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Χμμμ!

Unknown είπε...

παλαλέ,ξέχασες την Μπεζαντάκου

zoyzoy είπε...

Μου θύμισες εκείνο που έλεγε:"Η σαμπάνια ξινή, το χαβιάρι μαύρο ο αστακός όλο κόκαλα,το φιλέτο ομό." Παλιοκατάσταση μην την ψάχνεις!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, βεβαίως...

@zoyzoy, μη συζητάς...τέτοιο χάλι!