Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Κούνεβα; Ποιά Κούνεβα;


Για το αποτρόπαιο έγκλημα κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα, τις έρευνες (αν γίνονται) και την πορεία της υγείας της, εξακολουθούν τα ΜΜΕ να τηρούν μια σιγή που όχι απλά τα εκθέτει, αλλά τα ξεγυμνώνει ως προς την αίσθηση που έχουν περί του τι είναι σημαντικό και άξιο προβολής.

Όσο σωστή είναι η ενημέρωση για την πορεία της υγείας του τραυματία αστυνομικού, τόσο κατάπτυστο είναι το θάψιμο της μαφιόζικης υπόθεσης Κούνεβα.

Η επίθεση εναντίον της, είναι επίθεση εναντίον όλων των εργαζομένων αλλοδαπών και μη, και ως εκ τούτου δεν περιλαμβάνεται στο μενού, καθότι το μαγαζί σερβίρει τα πιάτα που θέλει ο μαγαζάτορας.

4 σχόλια:

Kirki είπε...

θάψιμο δε λες τίποτα.Απ όλους.
Σιχάματα όλοι τους

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@kirki, και λίγα λες...

Unknown είπε...

Υπάρχει μια λαική ρήση,Ο χορτάτος τον νηστικό τον εχει χεσμένο!!!!!!!!!Γνωρίζετε κανέναν συνδικαλιστή που δεν ειναι χορτάτος?Προσωπικά γνωρίζω μόνον ενα.!!!!!!
Η ΓΕΣΣΕ??? μας πως να μιλήσει ,κι αυτή δούλους χρήσιμοποιεί,και στο Μαγαζί του ΓΑΠ μάλλον κάτι παρόμοιο θα συμβαινει!!!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, καθήκια του κερατά όλοι τους...