Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Απαντήσεις όχι σ’ εμένα, στα δικαστήρια πρέπει Χατζηδάκη


Δεν είναι δικά μου τα παρακάτω, οι εφημερίδες τα γράφουν.
Μόνο τις παρενθέσεις έβαλα εγώ.
«Η διοίκηση της Pantheon (δικά σου τσιράκια είναι) λειτουργεί εκτός πάσης επιχειρηματικής λογικής. Έχει νοικιάσει το μοναδικό της αεροσκάφος (ελικοφόρο ATR) έναντι 45.000 δολ./μήνα για τρία χρόνια, ενώ στην αγορά το βρίσκεις με 17-18.000 δολ./μήνα. (δεν είναι και μεγάλη διαφορά, 1.000.000 δολ. σε 3 χρόνια).

Πριν ένα μήνα ανανεώθηκε το συμβόλαιο για τα γραφεία της στο Κολωνάκι (!!!) με μίσθωμα 9.000 ευρώ/μήνα (ξανά !!!) και έχει προσλάβει υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου, που θα τους πασάρει στη νέα εταιρία, τη στιγμή που χιλιάδες συμβασιούχοι της ΟΑ είναι «επί ξύλου κρεμάμενοι»
Καλά, αυτός που είπε «σεμνά και ταπεινά» δεν ενοχλείται;
(ρητορική ερώτηση)

6 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Η ιστορία έχει πολύ ψωμί και παρασκήνιο. Υπάρχει επερώτηση στη Βουλή από το 2006 γι’ αυτά που καταγράφεις και για πολλά άλλα που αφορούν την λειτουργία της «Πάνθεον» και δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Πιστεύω αν και όταν πουληθεί η Ολυμπιακή θα την κλείσουν. Αν δεν πουληθεί θα γίνει προσπάθεια να συνεχίσει να πετά αντί της Ολυμπιακής. Όλο το προσωπικό της θα είναι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου. Οι ανόητοι πιστεύουν ότι θα λειτουργεί ασφαλώς αεροπορική εταιρία με προσωπικό πεινασμένο και ανασφαλές. Και σ’ αυτό τον τομέα αποδεικνύονται εκτός τόπου και χρόνου, άσχετοι και επικίνδυνοι. Σκέψου μόνο αυτό, ο Δημ. Σταμάτης Διοικητής της ΥΠΑ, που φοβόταν να πετάξει με το αεροπλάνο και πήγαινε στην Αθήνα οδικός. Και μετά ψάχναμε να βρούμε γιατί έγινε το μαγαζί θερινό….

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη Ρ. τη θλιβερή ιστορία την έχω ζήσει από μέσα. Το θέμα είναι οτι σπαταλιέται χρήμα δεξιά κι αριστερά για μια εταιρία φάντασμα... τα γραφεία στο Κολωνάκι τους έλειπαν! Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας ρε;

Μιχάλης Ρ. είπε...

Λιγο – πολύ θα βγούμε συνάδελφοι.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη Ρ., ΟΑ από το 1970 μέχρι 1998

Μιχάλης Ρ. είπε...

Εγώ στην ΠΑ από το 1977 έως το 2008. Αποστρατεύθηκα στην 111ΠΜ στη Ν. Αγχίαλο.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη Ρ. κι εγώ τη θητεία μου στην Π.Α. την έκανα 30 μήνες σε "Topsi" και 142ΠΑΕ (Λάρισα)