Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Σοβαρά και ασόβαρα…

Υπάρχουν στην καθημερινότητά μας, θέματα σοβαρά και ασόβαρα.
Τα ασόβαρα τα συναντά κανείς στις Espresso κλπ, στα πρωινάδικα, στα διάφορα realities, ακόμα και σε δελτία ειδήσεων με βαρύγδουπα ονόματα παρουσιαστών.
Τα σοβαρά, μπορεί να είναι θέματα για τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα (παγκόσμια πείνα) ή ελάχιστα (πορείες για την Ειρήνη) ή απλά να ψυχοπλακωθούμε για τα όσα συμβαίνουν σ’ εμάς και τον κόσμο. Δεν μπορείς να κλείσεις το Γκουαντάναμο, να δώσεις ανεξαρτησία στην Παλαιστίνη, να φέρεις τη δικαιοσύνη στον κόσμο, δεν μπορείς να τιμωρήσεις τους απανταχού δυνάστες.
Αν δεν σε θέλει δεν μπορείς να την έχεις, όπως δεν μπορείς να κάνεις το αφεντικό να σου δώσει αύξηση.
Υπάρχει όμως ΕΝΑ σοβαρό θέμα, του οποίου ο χειρισμός είναι αποκλειστικά στα χέρια μας, που κανένας δεν μπορεί να μας εμποδίσει να το λύσουμε και να συμβάλουμε σ’ ένα καλύτερο αύριο. Ποιό είναι;
Επάνω δεξιά φίλοι μου… η Α.Μ.Κ τρέχει, οι μέρες περνάνε. Άντε!

υ.γ. οι μη ενδιαφερόμενοι και οι διαφωνούντες ας μη μου θυμώσουν παρακαλώ

6 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Θεωρώ ότι δύο* είναι οι σπουδαίοι παράγοντες που συνετέλεσαν να ξαναγίνει η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία τόπος Ελληνικός. Οι πρόσφυγες και το Πανεπιστήμιο. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί ξανά όπως επί Παντελάκη το ’79 (αναφέρομαι στο καταστατικό λειτουργίας που στηρίχτηκε η λειτουργία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου) το πρότυπο ανάπτυξης ποδοσφαιρικής εταιρίας απαλλαγμένη από την κρατική υιοθέτηση. Η αγορά μετοχών εάν ενταχθούν και οι ΠΑΕ στη ρύθμιση για τις προβληματικές ΑΕ σύντομα θα είναι και επικερδείς. Η ΜΑΡΦΙΝ θα καλύψει το υπόλοιπο της αυξησης του ΜΚ και θα εισάγει την μετοχή σε χρηματιστήρια του εξωτερικού. Είναι πολιτικός σταθμός για την πόλή και την Ελλάδα η επιβίωση του ΠΑΟΚ που αντιπροσωπεύει την σκληρά δοκιμαζόμενη μεσαία τάξη και την οικογενειακή βιοτεχνία που αργοπεθαίνει μαζί με τη πόλη. Εμπρός ξανά!
Υ.Σ.:(*) Για να είμαι δίκαιος καταλυτική γι’ αυτό ήταν και η συνεισφορά των παπάδων της Μακεδονικής υπαίθρου και οι εθελοντές αγωνιστές απ’ όλη την Ελλάδα.

desa είπε...

σα τον ΠΑΟΚ δεν έχει. εγώ πήρα 99

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη Ρ.
Πολύ ΣΩΣΤΑ. Πρέπει ΟΛΟΙ να αντιληφθούν οτι το εγχείρημα αυτό έχει πολλές και σημαντικές προεκτάσεις. Τα πράγματα περιμένουν τη δικαίωσή τους...

@desa, έκαστος κατά πως μπορεί, στην περίπτωσή μας, το κάθε ευρώ έχει μεγαλύτερη αξία από την ονομαστική του.

palalos είπε...

στην αύξηση σημασία φυσικά έχει η συμ-μετοχή και όχι το ποσό...

καλή βδομάδα, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ !

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παλαλέ μου, καλή βδομάδα. Όπως γράφω και στον τίτλο της φωτογραφίας "γίνε συμμέτοχος"

Ανώνυμος είπε...

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!