Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

35 βενζινάδικα τα έκλεισαν


Γιατί;

Γιατί 3 μέρες μετά τον ανασχηματισμό κι ακόμα να πάρουν χαμπάρι (όπως κι εσείς άλλωστε) ότι νέος υπουργός ανέλαβε την ανάπτυξη της χώρας.

Και παρ’ όλο που η πρώτη του δήλωση ήταν «δεν θα ανεχθώ φαινόμενα αισχροκέρδειας», η βενζίνη και το πετρέλαιο ανέβηκαν 4-5 λεπτά.

Μετά την αστραπιαία αντίδραση του υπουργείου όμως, όλα τα άλλα βενζινάδικα έριξαν τις τιμές κατά 10 λεπτά.

Η χώρα μπήκε σε τροχιά ανάπτυξης, καταλαβετέ το.

Σημ. πουλάκι μου, οι Άθλιοι είναι πάντα στο κατόπι σου...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το καταλαβαμε!!!
σιγουρα!
ολα αλλαξαν πια!:)
καλημερα γιαννη

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

καλημέρα συν-αναπτυσόμενε!!!

Unknown είπε...

παρότι ειναι διαστροφικά δογματικός, με θρησκευτική προσήλωση στην οικονομία της αγοράς,και τα καταστροφικά της αποτελέσματα που βιώνουμε,εν τούτοις εχω την αισθηση πως ειναι συνεπής.[Μας χωρίζει αβυσος ιδεολογικών θέσεων,πάντως αυτή ειναι η αποψη μου για τον συγκεκρημένο]

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, εγώ την αξία και τις ικανότητες των πολιτικών τις κρίνω από αυτό που εισπράτω εγώ. Αυτόν δεν τον πάω και για έναν άλλο λόγο, το δήθεν καλοπροαίρετο και πράο ύφος του.

Unknown είπε...

εντάξει,για καλοπροέρετος δεν μου φαίνεται,αλλωστε το ειπα,δογματικός ισον φανατικός,εστω και με ενδημα προβάτου.Ευχαριστώ που πέρασες από τον χώρο μου.
Οι κρίσεις και επικρίσεις ακόμη ,αποδεκτές.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, όλα δεκτά και αποδεκτά ;-)

Unknown είπε...

ελεύθερη γνώμη,ποτέ ελευθεριάζουσα