Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Σήμερα στις 19.00 (τι νομίζω)


Ο συμπολίτης ελπίζει στην διάκριση περισσότερο μέσω του κυπέλου, απ’ ότι μέσω του πρωταθλήματος. Ξέρει ότι παίζει με μια καλύτερη ομάδα και είναι πιθανό να φροντίσει ανάμεσα στ’ άλλα να την αποδυναμώσει εν όψει του αγώνα της Τετάρτης. Νομίζω ότι θα δημιουργηθούν συνθήκες τέτοιες που θα υπάρξουν αποβολές. Ελπίζω να έχει γίνει η σχετική κατήχηση στους δικούς μας και να είναι συγκρατημένοι, ιδίως ο Γκαρσία. Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εκνευρισμό ιδιαίτερα στους Χαλκιά και Ίβιτς (αν παίξει) και γενικά θα υπερασπιστούν το διαχρονικό μότο τους: «κερδίζετε τον ΠΑΟΚ και δεν μας νοιάζει τίποτα».
Ας προσέξουν τα παιδιά λοιπόν

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+1000000000000000

stathis είπε...

άιντε ρε παοκάρα.

palalos είπε...

συμφωνώ και εγώ με την σειρά μου, όμως πιστεύω ότι σήμερα ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ με τιποτα, χωρίς βεβαια αυτό να σημαίνει οτι δεν πιστεύω στην νικη...λυπάμαι ομως ο μετριοπαθής σαντος θα κρινει το αποτελεσμα....και λεω λυπαμαι διοτι δεν κατεβαζει την ομαδα να κερδισει....για να δουμε λοιπον...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@@paokland, αυτό το +10000000.... τι είναι, βαθμός ή στοίχημα;

@stathis, άϊντεεεεεε!!!!!!

@παλαλέ μου, αν κατεβάσει Βιερίνια, Μούσλι, Κονσεϊσάο, δεν είναι καθόλου μετριοπαθής. Αλλά ότι και να κατεβάσει, από τους παίκτες εξαρτάται (λέω εγώ)

tzonakos είπε...

Εχει ξεκινήσει το ματς, 22' λεπτό στο 0-0.
Σε γενικές γραμμές ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο ώριμος σαν ομάδα και προσέχει πίσω αλλα και στην επίθεση παίζει πιο ψύχραιμα.
Οι Αρειανοί δείχνουν λιγο περισσότερο ενθουσιασμό, γκόλ θα μπουν κι απο τους δύο πιστεύω.
Για να δούμε τι θα δούμε.