Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Επιτέλους, ψηφιακά...


Από χθες, η αναλογική εκπομπή ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων ανήκει στο παρελθόν!
Επιτέλους η Ελλάδα μπαίνει στην ψηφιακή εποχή, κρυστάλλινη εικόνα, πεντακάθαρος στερεοφωνικός ήχος, όχι χιόνια όχι παράσιτα για όσους διαθέτουν σύγχρονη συσκευή τηλεόρασης. Αλλά κι όσοι δεν διαθέτουν, αρκεί ένας αποκωδικοποιητής για να απολαύσουν τα οφέλη της εξέλιξης.
Όμως,
Τι γίνεται με τα βίντεο και τα DVD recorders που δεν μπορούν να διαβάσουν τα ψηφιακά σήματα; Μπορείς, λένε, να παρεμβάλεις μεταξύ κεραίας και συστήματος εγγραφής έναν αποκωδικοποιητή ακόμα κι αν η τηλεόρασή σου δεν τον χρειάζεται. Και πάλι όμως, δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση ενός προγράμματος και η εγγραφή ενός άλλου παρά μόνο αν ανήκουν στην ίδια τετράδα καναλιών!
Κάτι «εξωτερικοί σκληροί δίσκοι» και USB, δεν μπορούν να σου προσφέρουν τις ευκολίες που είχες με το παλιό σύστημα. Κοντολογίς, είναι ίσως η πρώτη φορά που η εξέλιξη σου αφαιρεί δυνατότητες που είχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: