Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αισιόδοξες πρωτοβουλίες


Ομολογώ ότι με το άκουσμα της πρωτοβουλίας Βενιζέλου εναντίον της Χ.Α. μια αισιοδοξία την αισθάνθηκα. Άσχετα με το πόσο φούσκα είναι αυτή του η ενέργεια και δεν υπάρχει πεδίο εφαρμογής των προτάσεών του, σκέφτηκα μήπως θελήσει να ρεφάρει στο επίπεδο των εντυπώσεων και πάρει κι άλλες πρωτοβουλίες. Για παράδειγμα, μήπως ξεκινήσει έρευνα για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο, για το πού υπάρχουν ευθύνες για την κατάντια της χώρας, για το πως η αρμόδια επιτροπή της βουλής είχε κρίνει ότι δεν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος Άκη και Γιάννου για τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, για τον χειρισμό του θέματος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, για το ποιοί ευθύνονται για τις συνεχείς αποτυχίες των "μέτρων" που οδηγούν σε νέα "μέτρα" για το τίνων ιδέες ήταν τα χαράτσια, για το ποιά χέρια έκρυψαν τόσο καιρό την περίφημη λίστα και πολλά άλλα θέματα...
Μια σκέψη έκανα.

2 σχόλια:

ange-ta είπε...

περίμενε λίγο ακόμα και όλα θα τα δείς! Θα περάσει μάλιστα και χειροπεδες στον εαυτό του ο Δημοκράτης, που τον σοκάρουν τα χρυσά αυγά.

zoyzoy είπε...

Καλπάζει η φαντασία σου!
Και'γω που πίστευα ότι αρχίζουν να σκέφτονται για δημιουργία Α.Ο.Ζ μήπως και εκμεταλλευτούμε εμείς τον ορυκτό μας πλούτο και δεν τον αφήσουμε έρμαιο στα χέρια των δανειστών μας!