Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Λόγια...

«Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν ήδη επωμισθεί μεγαλύτερα βάρη από αυτά που τους αναλογούν. Καιρός είναι να πληρώσουν κι εκείνοι που δεν πλήρωναν μέχρι τώρα» είπε ο πρόεδρος της δημοκρατίας στην ομιλία του κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο αποκατάστασης της «δημοκρατίας» (όπως τουλάχιστον την εννοούν αυτοί). Καλά πρόεδρε, μη φας… Έχω βαρεθεί αυτές τις ανούσιες κουβέντες, τα ψυχοπονιάρικα και φιλολαϊκά λογύδρια, την θεωρητική συμπαράσταση στους αδικημένους και στα μόνιμα κορόιδα. Σεβασμό κανέναν δεν τρέφω ούτε απέναντι στο πρόσωπο, ούτε στο θεσμό του προέδρου της δημοκρατίας, γιατί το μεν πρόσωπο συμμετείχε στο πολιτικό σκηνικό που ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση, ο δε θεσμός είναι καθαρά διακοσμητικός. Αν ο πρόεδρος είχε αρχ…ές, (κρατήθηκα) θα φώναζε τον πρωθυπουργό και θα τού ‘λεγε: «Έτσι και μου ξαναστείλεις να υπογράψω χαρτί με μειώσεις περικοπές και φορομπηξίματα σε βάρος των μισθωτών και των συνταξιούχων, θα στο στείλω πίσω ανυπόγραφο και μετά τράβα να κόψεις τον λαιμό σου. Με κατάλαβες;» Αν έκανε κάτι τέτοιο, τότε ίσως να κέρδιζε λίγη εκτίμηση από μέρους μου. Τώρα όμως…

4 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Τί λέει? Διακοπές? Καιρό έχω να δω να γράφεις κάτι?

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ναι Παναγιώτη, έχω αυτή τη τύχη...

Panagiotis είπε...

Χρειάζονται και οι διακοπές. Εγώ το καταλαβαίνω, ειδικά όταν υπάρχουν φορές που δουλεύω για μήνες, με τα σαββατοκύριακα, 12άωρα και 14άωρα, το σώμα, αλλά κυρίως το μυαλό χρειάζεται ένα διάλειμα.

Γιατί το θεωρείς "τύχη"? Λόγω οικονομίας κτλ?

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Παναγιώτη σε καταλαβαίνω, έχω κι εγώ παιδιά στην ίδια κατάσταση. Όσο για την "τύχη", απλά σαν συνταξιούχος έχω τη δυνατότητα να απουσιάζω για μεγάλο διάστημα από την πόλη.