Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Και οι βουλευτές αγανάκτησαν…


Έσκιζαν τα (ακριβά) ρούχα τους αγανακτισμένοι από τις δηλώσεις Δρούτσα που είπε ότι πρέπει να μπει όριο στον αριθμό των τετραετιών που μπορεί κάποιος να διατελέσει βουλευτής, και (άκουσον άκουσον) να μην τους διατίθενται πια κρατικά αυτοκίνητα! Τρελαθήκαν οι «αντιπρόσωποι του λαού». Δεν τους έφταναν οι αγανακτισμένοι «απολιτίκ» των πλατειών που τους τα σέρνουν χοντρά, έχουν τώρα και αντίδραση από μέσα. Κατανοώ τη θέση τους, δεν έχουν μάθει (οι περισσότεροι) άλλη δουλειά και το επίπεδο ζωής που έχουν κατακτήσει σαν βουλευτές, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διατηρήσουν κάνοντας κάτι άλλο (αν μάθουν). Και τ’ αυτοκίνητα; 160 επέλεξαν Lexus GS450 (υβριδική λιμουζίνα των 75.000€), 135 προτίμησαν Μercedes 280Ε, Audi Α6 και Saab Αero 93-95 των οποίων η βασικές εκδόσεις ξεκινούν από 55.000€, και μόνο 5 επέλεξαν φτηνά υβριδικά των 25.000€. Βέβαια όλα αυτά δεν έχουν αγοραστεί αλλά πάρθηκαν με leasing, αλλά οι επιλογές επιβεβαιώνουν το «αρχή άνδρα δείκνυσι». Αξίζει να σημειωθεί ότι 70 εξ αυτών είχαν πριν εκλεγούν, αυτοκίνητο των 15.000. Έτσι εύκολα αποκτιούνται και συντηρούνται τέτοιες πολυτέλειες; Και οι βενζίνες, τα τέλη κυκλοφορίας, τα τεκμήρια; Πού τα βάζεις όλα αυτά; Χώρια οι ρεβεράντζες «κύριε βουλευτά και κύριε βουλευτά». Καλά που είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πρωτόπαπας κι έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση και τους βουλευτές στο εικονοστάσι. «Οι βουλευτές σήμερα ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους και σηκώνουν τον Σταυρό του μαρτυρίου και τέτοιες δηλώσεις (σαν του Δρούτσα δηλαδή) είναι άκαιρες και δημιουργούν αναίτια εντάσεις» είπε ο πρώην εργατοπατέρας. Όλα σήμερα στην Ελλάδα ανατρέπονται, αλλά τα κεκτημένα των βουλευτών είναι αδιαπραγμάτευτα. ΛΕΒΕΝΤΕΣ!

σημ. η πλατινένια Μερσεντες της φωτογραφίας δεν διατέθηκε

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Τωρα θα μας βγούν κι απο πάνω αγανακτισμένοι και οι βουλευτές ;
Τι σκ... εχουν καταλάβει απο όλον αυτον τον ντόρο που γίνεται ; Τίποτα ;
Δεν καταλαβαίνουν οτι η αγανάκτηση του κόσμου εχει κύρια αιτία την συμπεριφορά των βουλευτών, πολιτικών γενικά, δεν θέλουν να αφήσουν κανένα προνομιάκι τους και σκάνε μύτη και με iPad τωρα τελευταία, προφανώς προσφορά της Βουλής, δεν ξέρω.
Τα κοράκια αποφάσισαν να μην αρθεί η ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη προκειμένου να μπορέσει ο πρώην σύζυγός της να της κάνει μύνηση.
Οσο για τον πρώην εργατοπατέρα, εδω και χρόνια αναπαύεται ήσυχος και ασφαλής στος δάφνες που κέρδισε με τις ψήφους όσων τον εμπιστεύτηκαν και απο τότε που ήτνα απλός εργαζόμενος υπάρχει τώρα χάσμα αφου νιώθει κάτι σαν βασιλιάς.
Δε μπα να υποφέρει ο λαός, οι βουλευτές, εκεί, μη χάσουν κανα προνόμιο. Μωρε γιαούρτωμα θέλουν όλοι τους.

Swell είπε...

Πόσο θα ήθελα να ίσχυε το "ακριβά αυτοκίνητα όμορφα καίγονται"...