Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Κανείς δεν ακούει;


Είδα λίγο Τριανταφυλλόπουλο προχθές κι άκουσα μια καταγγελία για τα «κέντρα υγείας» του Δήμου στην Αθήνα. Αναφέρθηκαν τέρατα και σημεία. Ενδεικτικά, υπήρξαν καταγγελίες για στρώματα κατάκλισης, που εκτός από το ότι δεν χρειάζονται σε κέντρο υγείας (αφού δεν είναι νοσηλευτήριο) χρεώθηκαν 9.000 ευρώ (!!!) την στιγμή που στο εμπόριο βρίσκεις με 300 όπως και για κομοδίνα των 1200 ευρώ.
Παρέμβαση από τον Δήμο δεν υπήρξε, ίσως γιατί κανείς δεν άκουσε όπως φαίνεται ότι κανείς δεν άκουσε ούτε από το υπουργείο εσωτερικών, αλλά ούτε και από την εισαγγελία.

Άκουσα την κ. Γεννηματά να μιλάει για το πρόβλημα των Stage, και να αναφέρεται στα «παιδιά του Ελληνικού λαού».
Ήθελα να ‘ξερα, αν η κυρία δεν είχε κληρονομήσει βαρύ επίθετο, και ήταν παιδί του Ελληνικού λαού, θα συμφωνούσε με την θέση που παίρνει τώρα για το θέμα;

Πάγκος μικροπωλητή έναντι δεκάδων χιλιάδων ευρώ! Και ο εκπρόσωπος του Δήμου λέει με αφέλεια «δεν ανεβάζουμε εμείς τις τιμές, αυτοί τις ανεβάζουν στον πλειστηριασμό». Και γιατί ρε μάγκα κάνεις πλειστηριασμό; Καθόρισε τις θέσεις, μάζεψε και τους ενδιαφερόμενους και κάνε κλήρωση κάθε χρόνο. Έτσι κανείς δεν θα αγκαζάρει τα κεντρικά πόστα και θα δουλεύουν όλοι (ή οι περισσότεροι τουλάχιστον)

2 σχόλια:

ange-ta είπε...

μεγάλη απάτη ο κύριο της φωτό. Σκέψου ήρθε απο την Πολιτική Ανοιξη, αλλά θα ψηφίσει τη Ντόρα

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Αυτό θα πει πολιτικός με σταθερές απόψεις και θέσεις...