Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ (όπως τη βλέπω εγώ)

Χθες Δευτέρα, είπα ν’ ανοίξω το ραδιόφωνο (103fm)

Πέφτω λοιπόν πάνω σε κάποιον Παύλο Περήφανο, δημοσιογράφος, παραγωγός, δεν ξέρω τι είναι, που μόλις άρχιζε την εκπομπή του εκτάκτως, στην ώρα που κανονικά έχει εκπομπή η διαφημιζόμενη «ψυχή του ΠΑΟΚ» που λείπει εδώ και μέρες. Ο κ. Περήφανος λοιπόν ξεκινάει την εκπομπή (η οποία σημειωτέον δεν είναι ειδησεογραφική) με μια και μόνο είδηση: «ο προπονητής Φατίχ Τερίμ απολύθηκε και είναι ελεύθερος» και αμέσως ανοίγει τις τηλεφωνικές γραμμές για τους ακροατές. Ο δεύτερος ακροατής, ωρύεται: «Ο Τερίμ είναι ελεύθερος ρεεεε! Πες στον γαύρο (προφανώς εννοεί τον Βρύζα) να διώξει την ψαροκασέλα και να τον φέρει».
Την Παρασκευή, η εκπομπή των “ILLUMINATI”, έδωσε βήμα στον γνωστό πάλαι ποτέ έμμισθο οπαδό Νικόλα, ο οποίος αράδιασε κάποιες βλακείες και ασυναρτησίες σχετικά με την παραίτηση Ζαγοράκη. Αυτόν τον τύπο λοιπόν, οι συντελεστές της εκπομπής τον χαρακτήρισαν ιστορικό στοιχείο του ΠΑΟΚ!!!
Έχοντας αντίληψη της εκτεταμένης μιζέριας στις τάξεις των οπαδών, θέλω να σταθώ στην μόνιμη επωδό όλων. «Θα στηρίξουμε τον Βρύζα όπως στηρίξαμε και τον Ζαγοράκη». Όταν από όλες τις επιλογές του ο Ζαγοράκης, μόνο για τον Βρύζα δεν δέχτηκε κριτική, είναι περίεργη η έννοια της στήριξης. Να θυμίσω; Σάντος, Γκαγκάτσης υιός και πατήρ, Τούμπα ΕΠΕ, κυλικεία γηπέδου, ΠΑΟΚ (απάτη) travel, οικονομική βοήθεια στην ΚΑΕ, συμμετοχή του Βιολίδη στο ψηφοδέλτιο Κατσαρή…
Αν νομίζουμε ότι με την αγορά εισητηρίων διαρκείας και μετοχών αποκτούμε αυτόματα το δικαίωμα να επιβάλουμε στην διοίκηση τις επιλογές της αρεσκείας του καθενός μας, μάλλον κάπου γίνεται ένα λάθος. Ή από εμάς, ή από αυτούς που οραματίστηκαν έναν ΠΑΟΚ που θα μπορεί να πορευτεί στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις.
Κι αν για τους πρώην έμμισθους οπαδούς τύπου Νικόλα, μπορώ να καταλάβω την αγανάκτηση επειδή έχασαν το χαρτζηλίκι τους, όπως και διάφοροι επώνυμοι που αντιλαμβάνονται ότι με τέτοιες διοικήσεις θα μείνουν έξω από την υπόθεση «νέο γήπεδο», όλοι οι άλλοι αρκεί να κοιτάξουμε την κατάστασή μας 3 χρόνια πριν.
Εύχομαι ο Ζήσης να αποδειχθεί ανθεκτικότερος του Θοδωρή.

4 σχόλια:

Γιώργος Χ είπε...

πέστα χρυσόστομε!!

αμάν πια δηλαδή με το κάθε νούμερο που την ειδε "ψυχή του ΠΑΟΚ"...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Γιώργο, έλα ντε!

Ανώνυμος είπε...

Και γώ αδερφέ μου την άκουσα την εκπομπή στην αρχή και έγινα μάρτυρας της χαζομάρας που έχουν μερικοί στο κεφάλι τους..
Δυστυχώς λόγο εργασίας ακούω όλη μέρα ραδιόφωνο και έχω το αγαπημένο χόμπι πολλών ελλήνων, ζάπιγκ. Ακούω τα πάντα και όλους. (Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν έχω πέσει στην παγίδα να τους πάρω ούτε ένα τηλ. και να μην μου πάρουν ένα ευρώ από sms).
Αυτά που γίνονται στον extra είναι ένα τίποτα μπροστά στους άλλους.
Χτες ξεκίνησε ο Ζαγόρας την εκπομπή του ότι είναι επιφυλακτικός με τον Βρύζα και δεν ξέρει αν θα πετύχει κτλ.
Ο ραπτόπουλος μεσ την ειρωνία να φωνάζει που να βρεις ρε ΠΑΟΚτση όραμα με τον Βρύζα και μεις να συμμετέχουμε σαν καλοί μαλάκες (ξέρουν πόσο μπούφοι είμαστε) στο πανηγύρι τους.Η κυριότερη ευθύνη είναι δική μας που τους κάνουμε ανθρώπους με τα φράγκα μας και τους δίνουμε φυσική υπόσταση.
Φυσικά μέσα σε όλο αυτό υπάρχουν και οι εμπαθείς, κομπλεξικοί ΠΑΟΚτσήδες αλλά και οι αλλόθρησκοι.
Άλλο είναι να πεις αυτό δεν μου αρέσει και διαφωνώ με αυτή την κίνηση αλλά σέβομαι την άποψη αυτούνου που εμπιστεύομαι και συντάσομαι σ' αυτό που πιστεύει και άλλο όλη μέρα να βγαίνεις στα ράδια και να φωνάζει φύγε εσύ έλα εσύ και να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψη σου, να ξεφτιλίζεις τα πάντα στον ΠΑΟΚ.Να ξεφτιλίζεις την ιδέα που αγαπάς γιατί στο φινάλε μόνο τον εαυτό σου αγαπάς και πως θα αυτοεπιβεβαιωθεί ο εγωισμός σου.
Με κυριότερο παραδειγμα τον Σάντος.
Που πολύ φοβάμαι θα γίνουν πολύ χειρότερα τώρα που λείπει ο Ζαγοράκης στην πρώτη στραβή.
Εδώ θα πρέπει ο Βρύζας με κάθε κόστος να κόψει τον βήχα μια και καλή σε όλους.

Θα πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη ενότητα και να περάσουμε το μήνυμα ότι δεν τρώμε από τον διχασμό που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο κάποιοι.
τώρα είναι το μεγάλο στοίχημα του κόσμου να αποδείξει σε όλους ότι δεν μαζευτήκαμε στο γήπεδο γιατί πιστεύουμε στο σύνθημα ο Ζαγοράκης πάνω απ όλα αλλά Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Σωστά paokland, πολύ σωστά!