Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Έρχονται στιγμές…(Ζαγοράκης)

Πάντα έρχονται, άλλοτε τις φέρνουν οι καιροί, άλλοτε οι άνθρωποι.

Αν ήμουν στη θέση του, νέος, επιτυχημένος, δοξασμένος, πλούσιος με τον ιδρώτα μου, δεν θα έμπλεκα με την περιπέτεια που λέγεται ΠΑΟΚ. Θα κοίταζα να ζήσω τη ζωή μου, να χαρώ όλα όσα οι υποχρεώσεις ενός επαγγελματία αθλητή μου στέρησαν, να απολαύσω τα αποτελέσματα των κόπων μου. Όμως ο Θόδωρος έβαλε το συναίσθημα πάνω από την λογική, μέχρι που ήρθε η ώρα να καταλάβει ότι έκανε λάθος παίρνοντας αυτό το ρίσκο.
Χάρηκα όταν αποφάσισε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, και λυπάμαι τώρα που αποχωρεί. Αισιοδόξησα όταν ξεκίνησε και φοβάμαι τώρα που φεύγει, παρ’ όλο που εμπιστεύομαι τον Ζήση και τους υπόλοιπους, αν και κανείς τους δεν έχει την ακτινοβολία του Θόδωρου.
Μπορεί να ακούγεται ωραίο σαν σύνθημα «…η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου», όμως χωρίς ηγέτη οι χιλιάδες γίνονται όχλος και επικρατεί το «….δεν έχουμε όσιο και ιερό…»
Μακάρι τα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από την Τούμπα, να διαλυθούν γρήγορα.

4 σχόλια:

palalos είπε...

αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος...

υπάρχει και η άλλη βέβαια...χαίρομαι πάντως που η λέξη "ηγέτης" δεν εκφυλίζεται τελείως...δηλαδή αν ο Ζαγοράκης ήταν "ηγέτης" ο Παντελάκης τί ήταν???

καλημέρα

Τάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Νομίζω ότι ο χρόνος της αποχώρησης σχετίζεται με τα γεγονότα της Σουρωτής. Δεν θα απολογείται ο άνθρωπος για κάθε προβληματικό που λέει ότι είναι Παοκ.Ας αναλάβουν τώρα οι ειδικοί του ραδιοφώνου και της κερκίδας.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

και εγώ είμαι αισιόδοξος όλως περιέργως...

Ανώνυμος είπε...

Και γω ρε σεις τα βλέπω πολύ καλύτερα τα πράγματα!!