Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο έξυπνος και ο άλλος...

Καλά, ο Βενιζέλος λέγεται ότι είναι έξυπνος, εσύ βρε Πύρρο; Τι ήταν αυτό που δέχθηκες να κάνεις; Του δάνεισες τα μετάλλια της δόξας σου να τα βγάλει στο προεκλογικό του μπαλκόνι; Το σκέφτηκες; Την εκτίμηση και τον σεβασμό που κέρδισες πανελλήνια με την παλληκαριά, την ψυχική και σωματική σου δύναμη την έδωσες προς εκμετάλλευση στους λαοπλάνους ασχέτως κομματικής τοποθέτησης; Δηλαδή ποια νομίζεις ότι θα είναι η συνεισφορά σου πέρα από κάποια ψηφαλάκια που θα φέρεις στον αρχηγό; Και τι νόημα έχει η συμπαράταξή σου μαζί του; Εγκρίνεις τα πεπραγμένα του; Συμφωνείς με όσα έγιναν σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού; Ξέρεις το πρόγραμμά του; Σ’ αρέσει το ύφος του; Έγραψες μια ένδοξη προσωπική Ιστορία και τώρα την ευτελίζεις κατεβάζοντάς την στην αρένα του κομματικού ανταγωνισμού, στον ύποπτο αγώνα για εξουσία. Ξέρεις, και με τους άλλους να πήγαινες πάλι τα ίδια θα σου ‘λεγα: Στους 100 ανθρώπους που θα συναντούσες στον δρόμο όλοι θα ‘θελαν να σου σφίξουν το χέρι.
Τώρα βρε Πύρρο;

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Το θέμα δεν είναι ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο (βουλευτής θα γίνει, δεν πειράζει), το θέμα είναι ότι μπήκε κι Επικεφαλής. Τι ανάλυση θα κάνει δηλαδή; Πώς θα παρουσιάσει την ΠΑΣΟΚική πρόταση;

ab irato είπε...

Μάλλον κάποια "γραμμάτια" εξοφλεί και αυτός, εκτός και αν είναι τόσο βλακωδώς ματαιόδοξος...

akrat είπε...

καλημέρα

ήταν φρίκη τότε το 2004 αισθανόμουν τόσο μόνος... μέσα στο πανηγύρι...