Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Χυδαίοι...

Η εξουσία που σφετερίστηκαν τρέχοντας πίσω από τον απατεώνα αρχηγό τους, έχει αποκαλύψει το πραγματικό ποιόν τους. Μπεγλίτης κυρίες και κύριοι, Πάνος Μπεγλίτης! Ο λεχρίτης που χωρίς ίχνος συστολής και σεβασμού απέναντι στην τραγωδία αναρωτήθηκε αν ο απελπισμένος συμπολίτης μας "τα έφαγε αυτός ή αν τα έφαγαν τα παιδιά του". Καμιά ανθρωπιά, καμιά συμπόνοια, καμιά συνείδηση. Μόνο αλητεία.
Κι ο άλλος, ο Πάρις Κουκουλόπουλος, θεώρησε οτι ο Δημήτρης Χριστούλας θα προσέφερε υπηρεσίες στον τόπο αν βοηθούσε, σαν φαρμακοποιός που ήταν,να απαντηθεί το ερώτημα πως εκτοξεύτηκαν οι φαρμακευτικές δαπάνες από τα 4 στα 9 δις. Άθλιο υπονοούμενο από ένα άθλιο αγύρτη που θα μπορούσε κάλλιστα να θέσει το ερώτημα στην δική του γυναίκα που κι αυτή είναι φαρμακοποιός.
Φτύστε τους ! Και στον δρόμο και στην κάλπη και στον τάφο τους...

3 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Τα καθίκια δεν περιμέναμε καμία ευαισθησία απ'αυτούς αλλά λίγο σεβασμό σ'ενα αυτόχειρα 77 ετών έστω!

Ας εκδικηθούμε με την ψήφο μας όλους όσους έχασαν τη ζωή τους απ'αυτή την κατάντια της χώρα μας αν μας δώσουν και την ευκαιρία!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ο Μπεγλίτης έχει μία δικαιολογία, πως επειδή ήταν πρωί δεν είχε όλα τα στοιχεία σε ενημέρωσή του ούτε και την ιδιόχειρη "διαθήκη". Ο Πα(πά)ρις όμως δεν είχε καμία δικαιολογία....

Panagiotis είπε...

Μήπως αντί να αυτοκτονήσει θα έπρεπε να πάει στη βουλή και ν' αρχίσει να καθαρίζει?