Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αει χάσου… Χρυσοχοΐδη




Αντίθετος με τη διεξαγωγή εκλογών τους επόμενους μήνες δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες το βράδυ σε διεθνή μέσα ενημέρωσης στη Φρανκφούρτη. «Πιστεύουμε πως οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν το 2013 στο τέλος αυτής της βουλευτικής θητείας. Πρόκειται για ζήτημα πολιτικής σταθερότητας» είπε ο... ίδιος απομακρύνοντας εντελώς κάθε σκέψη για πρόωρες εκλογές. Ο κ. Χρυσοχοΐδης διευκρίνισε ότι οι απόψεις τους απηχούν τις διαθέσεις της πλειοψηφίας μέσα στο ΠΑΣΟΚ ενώ πρόσθεσε ότι και ο ίδιος δεν θα επιθυμούσε τη διεξαγωγή εκλογών τους τρεις προσεχείς μήνες. «Η Ελλάδα έχει σήμερα μια προτεραιότητα: να εφαρμόσει τα μέτρα που υιοθετήθηκαν για να υπερβεί την κρίση της και να λάβει τη βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων της και του ΔΝΤ. Όμως η πρώτη από τις προτεραιότητες είναι η σταθερότητα» τονίζοντας οτι αν πραγματοποιηθούν εκλογές στις παρούσες συνθήκες η χώρα «θα χάσει τέσσερις με πέντε μήνες».
Τι λες ρε λεβέντη; Εδώ το κόμμα σου με την πεφωτισμένη ηγεσία του έχασε 2 χρόνια με την εγκληματική πολιτική σας, έκανε την Ελλάδα έρμαιο των εταίρων σας κι εσύ επικαλείσαι το χάσιμο 4-5 μηνών; Εκλογές στο τέλος του ’13 ε; Ελπίζεις ότι θα ξεχάσουμε και ότι θα ξαναβγείς βουλευτής; Με τόση ευφυΐα που σε χαρακτηρίζει, μπορεί να το πιστεύεις κι αυτό. Και τι μας νοιάζει εμάς αν η πλειοψηφία του κόμματός σου έχει την ίδια άποψη; Πόσοι νομίζεις ότι ενδιαφέρονται ακόμα για το τι σκέφτεστε εκεί μέσα; Όμως το θράσος είναι το μόνο που σας διακρίνει. Επιστράτευσέ το κι έλα να τα πεις αυτά στην Ελλάδα, σε μια μεγάλη αίθουσα με ελεύθερη είσοδο και χωρίς πίσω πόρτα.
Εκεί να σε δω.

3 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μάλλον, θέλει να μάσει κανένα κομπόδεμα, επειδή γνωρίζει ότι βουλευτής δε βγαίνει με τίποτα.

Swell είπε...

Αν δεχτεί την πρόταση να μιλήσει σε μεγάλη αίθουσα με ελεύθερη είσοδο και χωρίς πίσω πόρτα, προσφέρομαι να φέρω εγώ δωρεάν όλα τα κηπευτικά που θα χρειασθούν.

ο δείμος του πολίτη είπε...

:)))