Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Βρώμα και δυσωδία

Η βρώμα και η δυσωδία των σκουπιδιών κάλυψε την πόλη για μια ακόμα φορά. Ανακατεύεται με την μπόχα των κυβερνητικών, νομαρχιακών και δημοτικών παραγόντων που ανίκανοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα επί δεκαετίες αναμασούν δικαιολογίες. Κι έτσι ελεύθερα ο κάθε τοπικός παραγοντίσκος της κάθε Μαυροράχης παίζει τα δικά του παιγνίδια αποκλείοντας τους ΧΥΤΑ που εγκαταστάθηκαν εκεί με νόμιμες διαδικασίες και φυσικά με την έγκριση των τοπικών αρχών. Δεν δημιουργήθηκαν οι ΧΥΤΑ «εν κρυπτώ και μια νυκτί». Κι αφού είναι νόμιμοι πώς αφήνει ο αρμόδιος εισαγγελέας τν παρεμπόδιση της λειτουργίας τους;
Και το επιστέγασμα της φαιδρότητας όλων. Χθες βράδυ ο κ. Γαβαλάς είχε τα εγκαίνια του ανακαινισθέντος μαγαζιού του στην Πρ. Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη. Ένας μικρός στόλος απορριμματοφόρων καθάρισε από τα σκουπίδια όλους τους γύρω δρόμους.

3 σχόλια:

ange-ta είπε...

Αντε να ζησεις ανάμεσα απο σκουπίδια.

ανεστης είπε...

Γαβαλάς για δήμαρχος!

Mikros Alitis είπε...

Αυτά δεν ειναι τίποτα.... που να δεις τον καδο κατω από το σπίτι μου....