Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ένα δράμα…

Ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο του «Αλφα» 5/6/09

Συζητάει ο παρουσιαστής (αυτός ο συνεργάτης του άλλου με τα 5.000.000 ευρώ στις σακούλες) με την υπεύθυνη του δικαστικού ρεπορτάζ για την υπόθεση Καραβέλα, και μου μαυρίζουν την ψυχή.

Προφυλακισμένες η σύζυγος (σ.σ. δήλωσε «αφού μου παρείχε μια τόσο ωραία οικογενειακή ζωή, δεν είχα λόγο να ρωτάω που βρίσκει τα χρήματα») και η μεγαλύτερη κόρη, και η κυρία του ρεπορτάζ μας λέει ότι οι άλλες κρατούμενες έκαναν τον σταυρό τους βλέποντας τις δύο γυναίκες στη φυλακή, (αλλά δεν μας λέει αν σταυροκοπιόταν από απορία ή αν έλεγαν «δόξα τω θεώ»), συνεχίζει ότι η κόρη είναι ευάλωτο άτομο (σε αντίθεση προφανώς με τους υπόλοιπους εκεί μέσα) φοιτήτρια ψυχολογίας (άκου πράματα) και ότι οι δυό άλλες κόρες σύμφωνα με απόφαση του εισαγγελέα πρέπει λέει να μένουν σε διαφορετικό σπίτι η κάθε μία (ευτυχώς έχουν 5-6, αλλιώς άντε να τρέχεις να νοικιάζεις) και οτι δεσμεύτηκε και ο λογαριασμός του γιού που ενηλικιώνεται αυτές τις μέρες, ένδειξη ότι και αυτός θα προφυλακιστεί.
Κι ο φουκαράς πατέρας, στα μαύρα ξένα από ανάγκη ευρισκόμενος, να μη μπορεί να συμπαρασταθεί στην κατατρεγμένη οικογένεια που αναγκάστηκε να προσλάβει δικηγόρο τον κ. Κεχαγιόγλου (καλώσ’ τον, σας λέει τίποτα το όνομα;)

Ο Γιάννης Αγιάννης μη όντας νομικός και κυρίως μη όντας δημοσιογράφος δεν θα μιλήσει για δίκαιο ή άδικο, θα πει μόνο ότι αν τα «παιδιά» ήταν δικά του ή δικά σας, η ευαισθησία των ΜΜΕ θα εξαντλείτο στο γνωστό «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα».

11 σχόλια:

ange-ta είπε...

έτσι ακριβώς!!!

Κανείς στην οικογένεια δεν ήξερε που μάζευε ο μπαμπάς εκατομμύρια (δηλαδη πολλαπλάσια των 340.000.000 δραχμών) παρακαλώ! Λες και είναι φραγκοδίφραγκα.
Θα καμάρωναν κιολας που ο μπαμπάς είχε παραδάκι και μπορούσαν να αγοράσουν και πόρσε και ότι γούσταρε η ψυχούλα τους και όχι μόνο χαρτι τουαλέτας σούπερ σοφτ.
Πάει με το προηγούμενο ποστ σου και αυτα που είπαμε!!

Kirki είπε...

καλημέρα φίλε μου.Για μένα ήταν απαράδεκτη η προφυλάκιση των παιδιών.Δεν μπορείς μετά την πρωτοφανή ανικανότητά σου να συλλάβεις τους υπαιτίους να προφυλακίζεις τα παιδιά.Δε το χωράει ο νους μου.Και μένα αν ο πατέρας μου μου ζητούσε να μου γράψει την περιουσία του θα δεχόμουν.Δεν ξέρω,με χτύπησε σε αδύνατο σημείο.Και νομίζω και πολλούς ακόμη.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ange-ta ωραία, τουλάχιστον θα μοιραστώ με κάποιον τον χαρακτηρισμό "κακεντρεχής"

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Κίρκη, εξήγησα οτι δεν στέκομαι στο δίκαιο ή άδικο της προφυλάκισης και των άλλων μέτρων, αλλά στην αβάντα των ΜΜΕ που να 'σαι σίγουρη οτι εσύ δεν θα την είχες.

ange-ta είπε...

@ Κιρκη,

παιδια 27 χρόνων;;;
Εμείς οι Ελληνες δεν ξέρουμε ποτέ που πατάμε!
Παιδι 27 χρονων, είναι υπεύθυνο απέναντι στο Νόμο και ήταν χρόνια τωρα αποδέκτης προϊόντων εγκλήματος!

Αν δεν προφυλάκιζε την κυρια των 27 χρόνων θα έκανε εξαιρεση Νόμου, δηλαδη άλλη αγκληματικη παράλειψη. Ειχε καθηκον να την προφυλακίσει και πολύ καλά έπραξε!
Αυτα περί παιδιων είναι ελληνικές αστειότητες. Καιρος να σοβαρευτούμε και λιγάκι!

ένας είπε...

Σωστός!!!
σίγουρα τα δικά μας παιδιά ,
τα ΜΜΕ θα τα καταδίκαζαν πριν καν προφυλακισθούν....
αλλά είναι τόσα τα παράλογα που βιώνουμε, που ώρες-ώρες μπερδεύομαι..
φιλικά...

Kirki είπε...

εγώ θα επιμείνω στην άποψή μου έστω και μετά την κάποια επιθετικότητα που δέχτηκε αυτή))
Να συλλάβεις τον πατέρα.Οχι τα παιδιά.Αλήθεια,ο Εφραιμ και οι άλλοι είναι μέσα;Ο Ρουσόπουλος μηπως;Οχι οχι.Αλλά μπήκαν τα παιδιά και πατσίσαμε

Kirki είπε...

και κάτι τελευταίο για την υπόθεση που δεν έχει προσεχτεί όσο θάπρεπε.Με την υπόθεση της Ζίμενς ΔΕΝ ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο.Ή Ζίμενς χρημάτιζε πολιτικούς.Αλλά ελληνικό χρήμα δε χάθηκε.Στις άλλες αλήθεια που χάθηκε τι έχει γίνει;Μια αναρώτηση έχω,μη βαράτε...))

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Κίρκη, καμιά επιθετικότητα, από μέρους μου τουλάχιστον. Σου ξαναλέω οτι η κριτική μου επικεντρώνεται στην αβάντα των ΜΜΕ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Κίρκη, όσον αφορά τις μίζες, μη θαρρείς οτι η μίζα δεν επιβαρύνει το τελικό κόστος του προϊόντος, το οποίο το πληρώνει ο αγοράζων.

Kirki είπε...

Δεν πειράζει...έχουμε διαφορετική γνώμη σ αυτό το θέμα και άλλη οπτική γωνία...αλλά...that's democracy))