Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Πολιτισμένα πράγματα μετά το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Παρθέτω την ανταλλαγή σχολίων στο μπλογκ του φίλου "γαύρου"Θεοδωρος Πέππας

έγραψε λοιπόν την Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009 11:17 μμ:

Ο Νικοπολίδης δεν φταιει-αλλου λάθος ητανε Τοκανε με την μια ο πορτογαλος-αμα πιάσει, δεν πιάνεται, εκεί που πήγε Οσο για το ματς-πολύ κακό Οσο για τις καρτες -και λίγες ητανε! μετρησα κάμποσες ακόμα που τις ... χάρισε -εκατέρωθεν (πχ Γκαρσία και Μπελούτσι για σκόπιμα χερια-και που συνεχιζαν ..αμεριμνοι!, κατι αγριοτσεκουριες-μια δευτερη στον Αβρααμ..) Οποιος τοχε παιξει "οβερ" να πάει να παραλάβει το Οσκαρ αισιοδοξίας! Αν μιλαμε για προβλέψεις, ξαναδιάβασε την πρωτη παραγραφο της ανωτερω εγγραφής

ο/η Θεοδωρος Πέππας έγραψε στις Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009 11:18 μμ:
Καλό λαυράκι ο Λίνο, πάντως Κάποιος εχει καλό ματι στο τμημα σκάουτινγκ σας

ο/η Γιώργος Χ έγραψε στις Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009 11:28 μμ:
ο Βρύζας είναι κορυφή!
Καλός ο Λίνο, αλλά μόνο για φορ, δεν το έχει σε μπακ!

ο/η Θεοδωρος Πέππας έγραψε στις Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009 11:48 μμ:
Κανεις δεν ειναι τέλειος!

ο/η καλώδιο έγραψε στις Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009 7:16 πμ:
το αδελφό μας σωματείο είναι η Παοκάρα ! και ας μην το έχουμε αντιληφθεί. Εκατέρωθεν. Τα σκουλήκια επίσης , όπως κατάλαβα στο πέρασμα μου από Σαλονίκη ,είναι οι βάζελοι του βορά .

ο/η γιώργος κεντρωτής έγραψε στις Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009 10:01 πμ:
Σωστό το καλώδιο! Συμφωνώ. Δικαίως χάσαμε. Δεν παίξαμε καλά. Γκολάρα του Κονσεϊσάου (και στην ονομαστική και στη γένική έτσι γράφεται!)

ο/η curiousss έγραψε στις Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009 11:09 πμ:
Kαλημέρα Θόδωρε και συγχαρητήρια για την εγγραφή...αυτό που σε χαρακτηρίζει πάντοτε είναι η αντικειμενικότητά σου. Βρέθηκα στο παγωμένο Hampshire και δε μπόρεσα να αποχαιρετήσω τον μεγάλο μας Πρόεδρο στο τελευταίο του ταξίδι. Μόνο μελαγχολία μού προκάλεσε η ξαφνική είδηση, βλέπεις τέτοιοι άνθρωποι αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό ιδιαίτερα σε μάς που είχαμε την τύχη να περάσουμε απερίγραπτες στιγμές δίπλα τους. Αναφορικά με τον αγώνα δε μπορώ να έχω παράπονο απο την ομάδα μου, χωρίς να μπορέσει να πιάσει και την καλύτερη απόδοση υπήρξαν στιγμές στο Α' που μού θύμισε κάτι απο τα παλιά. Και εκεί που στέκομαι είναι η εξαιρετική φετεινή της αμυντική λειτουργία κάτι που προσωπικά δεν θυμάμαι άν το έχω ξαναδεί όσα χρόνια πίσω κι αν ψάξω

ο/η ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ έγραψε στις Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009 11:47 πμ:
Εξαιρετικά Θόδωρε! την ψύχραιμη τοποθέτησή μου για χθες θα την ανεβάσω σε καμιά ωρίτσα...

ο/η Θεοδωρος Πέππας έγραψε στις Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2009 11:25 μμ:
Γιωργο και Καλώδιο Εχετε απόλυτο δίκιο Δεν ειναι τυχαίο το τι σημαίνει για το λαϊκό στοιχείο των δυό πόλεων η "ομάδα" ούτε το ότι "οι άλλοι" είναι πιό παλιοί "αστοί" (και λένε υποτιμητικά "μαουνιέρηδες" ή για το "προσφυγες" -μην πω και το "Τούρκοι" ενίοτε, κι ας μην με διαψευσουν οι αναμφισβήτητα υπάρχοντες σώφρονες φίλοι του Αρη, αλλά εχω ζήσει Θεσσαλονίκη και τοχω ακούσει) Γι αυτό δεν θα δεις αρνιά να ψηνονται σε αυλές, ακόμα κι οταν ο ΠΑΟ πάει Γουέμπλεϋ, ούτε θα δεις μελαγχολία στο Καπάνι, όπως απίθανα περιγραφει παραπάνω, αμα χανει ο Αρης. Μοιαζουν τα DNA μας πολύ Ας μας βρισουν πάνω στο παιχνιδι Εδω θα τους βρισουμε και μεις Κι ας χτυπήσουν Εχουμε χτυπήσει και μεις Αλλά, σεβονται την αγαπη που εχουμε στην ομαδα μας, και σεβομαστε την αγαπη που εχουν στην δική τους Εχω φαει ξύλο στην Τούμπα, αλλά μπορώ να παραβλέψω ότι ειναι το μονο γήπεδο που έχτισαν οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτζήδες, με τα χέρια τους; Ο, τι είπα στον Γιώργο, κι ο. τι μου απάντησε "καλό βόλι" Στα ισια. Αντρικια Και πάλι, πάντα φίλοι @ Κυριε Και για σενα δεν ειχα αμφιβολία, πως τον Παντελάκη σκέφτηκες, οπως τουπρεπε και του αξιζε (η αποστροφή του Γιαννη Αγιαννη για την στάμνα του Τσαρπανα είναι για Οσκαρ-κατα κάποιο τροπο ηταν νομοτελειακο να κερδισει χθες ο ΠΑΟΚ) πάνω κι από το ματς Η συμπαγης άμυνα ειναι το κλειδι, τεχνικά, για τον φετεινο ΠΑΟΚ (καποιος δικαιουται τα ευσημα-ο κοσμος ιδιος ηταν και περσυ και πρόπερσυ) αν και γω θα σταθω και στις σωστες επιλογες ολου του άξονα (Χαλκια-Κοντρερας-Γκαρσια , αν και παιρνει πολλες καρτες και γλυτωνει κι αλλες τοσες!-Βερον-Μουσλίμοβιτς) μετρανε πολύ Δεν περίμενα να βαλει πανω από ενα γκολ-και χθες, ακόμα και με την Λαρισα πχ ή εκτος εδρας με οποιον θες Αλλά δυσκολα θα φαει κιολας -ακομα κι ενα Ισχυει και για την ρεβανς στο Κυπελλο @ Αθλιοι: Θα την δω, αλλά η διαφορά ήτανε μια στιγμιαία αντίδραση ενος μεγαλου παικτη [τωρα, τοσους μηνες εδω, χτες βρηκε να την κανει!?] οπότε τρεις λέξεις εφταναν "Δια ποδός Κονσεϊσάο" (ή Κονσεϊσάου, οπως Ριβάλντου, Ρομπέρτου Κάρλος-οντως και η ονομαστική έτσι ειναι Αν εισαι πορτογαλος υπήκοος ή έλληνας ..ορεσίβειος ποιμην!)

2 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Και να αδελφέ μου , που μάθαμε να κουβεντιάζουμε,
ήσυχα-ήσυχα κι απλά .
Καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα.
Κι αύριο λέω θα γίνουμε ακόμα πιο απλοί.
Θα βρούμε αυτά τα λόγια που παίρνουνε το ίδιο βάρος
σ’ όλες τις καρδιές, σ’ όλα τα χείλη.
Έτσι να λέμε πια τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.
Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι και να λένε,
“Τέτοια ποιήματα, σου φτιάχνουμε εκατό την ώρα.”
Αυτό θέλουμε κι εμείς.
Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο.
Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο.
…έγραφε ο Γιάννης Ρίτσος, στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Πολιτικών Κρατουμένων στο Κοντοπούλι Λήμνου, το 1948-1949.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Μιχάλη Ρ. καίριο το σχόλιό σου μέσω του μεγάλου Γιάννη Ρίτσου. Τέλεια ιδέα!