Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Όταν μιλάω για τον αθλητικό τύπο…

…και τις ευθύνες που έχει για την συνέχιση της βίας στα γήπεδα και συχνά για την υποδαύλισή της, εννοώ το παρακάτω.
κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση
Ο εκδότης/διευθυντής/αρχισυντάκτης, της "Μetrosport" θεώρησαν σωστό να έχουν στο πρωτοσέλιδο δήλωση (;) του Γκαρσία για τον Ντιόγκο «θα πάω να τον βρω εγώ»
Αφού ξεκαθαρίσω ότι πολύ αμφιβάλω αν ο Γκαρσία έκανε αυτή τη δήλωση και θεωρώ οτι εκμαιεύτηκε από τον δημοσιογράφο πάνω στην κουβέντα, ρωτάω τον Πετρουλάκη.
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΙΧΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ πέρα από το να τονώσει την κακώς εννοούμενη μαγκιά; Που είναι η προστασία του παίκτη; Οι ειδήσεις σήμερα ταξιδεύουν αστραπιαία και πηγαίνουν παντού. Και στον Πειραιά, και στα γραφεία του ΟΣΦΠ, και στην Κ.Ε.Δ., και στον αθλητικό εισαγγελέα και θα φτάσουν και στον αθλητικό δικαστή αν έρθει η ώρα.
Αν στο πρώτο φάουλ που κάνει στον Ντιόγκο πάρει κίτρινη και στο δεύτερο κόκκινη, δεν θα φταίει ο διαιτητής. ΕΣΥ θα του ‘χεις δείξε το δρόμο. Βεβαίως τα πράγματα είναι χειρότερα αν (το πιθανότερο) ο παίκτης δεν έκανε τέτοια δήλωση. Δημοσιογράφος, σου λέει…
Ρε άιντε από 'δω, χουλιγκάνοι του κερατά...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστά μιλάς απλά πουλάν τρέλα για να πουλήσουν κανένα φύλο παραπάνω

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ναι paokland, αλλά τη δικιά τους μαλακία κι όχι τρέλλα, θα την πληρώσει ενδεχομένως η ομάδα μας

Ανώνυμος είπε...

από κει και πέρα όμως αν ξεχωρήσουμε το δημοσίευμα από τον Γκαρσία σαν ποδοσφαιρική οντότητα στον ΠΑΟΚ είναι αυτό που έλειπε τόσα χρόνια πό τον ΠΑΟΚ.
Τέρμα τα καλά παιδιά γιατί μ' αυτούς δεν γινεται αλλιώς.
Για τις τιμωρίες και όλα αυτά καλά θα κάνει η διοίκηση να προστατέψει τους παίκτες και γενικά την ομάδα από τα κοράκια.
Αυτό είναι το μοναδικό παράπονο που έχω από αυτούς τους ανθρώπους

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@paokland, ομολογώ οτι ο όρος "προστατασία" μου είναι δυσνόητος. Έχω καταλάβει βέβαια πώς τον μεφράζουν Κοκκάληδες και Βαρδινογιαναίοι ακόμα και Μελισανίδηδες και Καρράδες, κάτι που η ομάδα μας δεν έκανε ποτέ γιατί δεν μπορούσε, αν κι εμένα το όνειρό μου είναι να κερδίζω και τους διαιτητές. Μη ζητάς προστασία ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Αυτά είναι για Σκόρδα!

Μιχάλης Ρ. είπε...

Ο κ. Πετρουλάκης με την επιχείρησή του (εφημερίδα, ραδιόφωνο) έχει μεγάλη ευθύνη για την κατρακύλα του ΠΑΟΚ τα προ Ζαγοράκη χρόνια. Ο κύριος αυτός γνωστός αριανός, εκμεταλλευόμενος της δύσκολες μέρες που περνούσε η ομάδα επί Μπάτμαν, χρησιμοποίησε την αγανάκτηση των οπαδών διαλέγοντας τους επιθετικότερους δίνοντας τους λόγο μέσω του ραδιοφώνου και της εφημερίδας του. Παράλληλα ενεργώντας σαν κομματικό στέλεχος της σημερινής κυβέρνησης συνέδεσε την ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ με την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ουσιαστικά πολιτικοποίησε την κρίση, που με την ανεξέλεγκτη μέχρι ηλιθιότητας βία μέσα στο γήπεδο, τη μεγάλωσε και οδήγησε την ομάδα στο χείλος της καταστροφής. Για τις υπηρεσίες του αμείφθηκε, του δόθηκε εκπομπή στην ΕΡΤ3 την αστεία, που κόπηκε λόγω παντελούς ανεπάρκειάς του. Τέτοιοι «επαγγελματίες» επιβιώνουν μόνο μέσω κρίσεων εκμεταλλευόμενοι την λαϊκή οργή και αγανάκτηση. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, τον πήρανε χαμπάρι, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ιωααννίδιδων και του έκοψαν την «επιχορήγηση». Το σημερινό δημοσίευμα όπως και πολλά άλλα του παρελθόντος δεν είναι τυχαία. Προσπαθεί να συνδυάσει το τερπνό (έκθεση του ποδοσφαιριστή με συνέπειες στην ομάδα) μετά του ωφελίμου (γλείψιμο των οπαδών πουλώντας ανδρειοσύνη από το 1,60μ της λεβεντιάς του) για να σώσει το πεθαμένο «αθλητικό έντυπο του» ματαίως. Την ίδια πολιτική εναντίον του ΠΑΟΚ ακολουθεί και η φθηνή ετέρα λαϊκή που εκδίδεται στη πόλη, του Σαράντη του Ψωμιαδοφύλακα. Απορώ όμως γιατί αυτοί οι χαρισματικοί δεν ασχολούνται με την ομάδα τους με το τόσο ένδοξο παρελθόν. Την πρώτη πολυεθνική του Αίμου, την πρωταθλήτρια της κατοχής με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, γερμανούς γερμανοτσολιάδες, χωροφύλακες, μαυραγορίτες και κουκούλες καταδότες της εποχής.

palalos είπε...

άρα, το συμπέρασμα είναι ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

Διδάσκαλος είπε...

σωστό το σκεπτικό σου φίλε μου! Το κακό με τον συγκεκριμένο εκδότη εκτός των άλλων είναι το χαμηλό πνευματικό του επίπεδο και η αντιπάθεια που τρέφει για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος την Παοκάρα

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Φίλοι ομοϊδεάτες, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!

Θεόδωρος Α.Πέππας είπε...

Να σου πώ κάτι άλλο Αυριο, κατά τις 10 και, πέρνα από την σελίδα Εχω μια φωτογραφία, ρετρό, με ...αφιέρωση για τον Γιώργο Χ και εσένα Πιστεύω ότι θα σου αρεσει

Ανώνυμος είπε...

φίλε Γιάννη όταν λέμε προστασία ενοούμε να μπορούμε να προστατεύουμε τα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και να αντιμετωπίζονται επί ίσους όρους.
Εμένα αυτό είναι το όνειρό μου και όχι να κερδίζω τους διαιτητές, δεν χρειάζεται να γινόμαστε ήρωες και να κερδίζουμε τους πάντες αν και στην Ελλάδα τόσα χρόνια σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν. Εδω λοιπόν πρέπει ο Ζαγοράκης να προστατέψει την ομάδα και να κάνει το μεγάλο βήμα και σ' αυτόν τον τομέα.
Φίλε Μιχάλη Ρ. να ήξερες τι σχέσεις έχει ο Ζαγοράκης με τον Μουστάκια, μόνο κακές δεν είναι.....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@paokland, επί ίσοις όροις ! Μαζί σου, αλλά για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να σκύψεις το κεφάλι για να περάσεις την πόρτα της παράγκας, και ν' αρχίσεις κι εσύ να εισπράτεις την αμοιβή της υποτέλειας σε αγώνες με κάποιες μικρότερες ομάδες, γιατί οι μεγάλοι δεν επιτρέπουν παραχωρήσεις, δεν δέχονται άλλους στο μεγάλο τραπέζι τους. Γι αυτό υποστηρίζω "να τους έχω απέναντι και να τους κερδίζω, δίπλα μου δεν τους θέλω".