Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Χατζηδάκη τώρα το ρίξαμε στον πατριωτισμό;


Πριν επικαλεστείς τον πατριωτισμό των Ελλήνων επιχειρηματιών για την σωτηρία της Ολυμπιακής, και να τους τσιγγλίσεις αναφερόμενος στον πατριωτισμό των Ιταλών, που και οι μεν και οι δε δεν χαμπαριάζουν από πατριωτισμούς αν δεν υπάρχει επιχειρηματικό κέρδος, δεν θα 'πρεπε να ζυγίσεις τον δικό σου (σας) πατριωτισμό και να τον συγκρίνεις με των Ιταλών πολιτικών;

Αφού κατασπατάλησες τόσους μήνες απαξιώνοντας και συρρικνώνοντας την εταιρεία, σ' έπιασαν το πονετικά και τα πατριωτικά.

Ντροπή ρεεεεεεεεεεε!

Τι είπες; Τι είναι αυτό; Άνοιξε τον Μπαμπινιώτη υπουργέ μου!

6 σχόλια:

palalos είπε...

...αίσχος...αλλά τί να κάνεις....μακάρι να υπήρχε ο εξοστρακισμός....

Μιχάλης Ρ. είπε...

Αν δεν κάνω λάθος «άθλιε», η πλειοψηφία των εργαζομένων στην ΟΑ εκφράστηκε προεκλογικά και μετεκλογικά υπέρ της πολιτικής της παράταξης του Χατζηγάκη και της προοπτικής που θα προέκυπταν απ’ αυτήν. Τώρα μόνο το "ντροπή ρε" δεν αλλάζει τίποτα. Η δική μου γνώμη ήταν και είναι ότι, στόχος αυτών ήταν και είναι το κλείσιμο της ΟΑ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παλαλέ μ' μακάρι...

@Μιχάλη Ρ., ναι έχεις δίκιο και στα τρία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν με απασχολεί καθόλου η άποψη οποιουδήποτε περί πατριωτισμού. Είναι αναγκαία η ύπαρξη εθνικού αερομεταφορέα για λόγους εθνικούς, για την εξασφάλιση της ελληνικότητας των απομακρυσμένων παραμεθόριων νησιών, που η επικοινωνία τους εξαρτάται από την ΟΑ και το προσωπικό της ΜΟΝΟ. Η βιωσιμότητα της είναι εθνική υπόθεση, δεν αφορά κέρδη και ζημίες αλλά κόστος εδαφικό, που ελευθερώθηκε από τις δημοκρατικές κυβερνήσεις του Βενιζέλου και έχουμε όλοι υποχρέωση να το κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας και στους κατοίκους τους. Συνόδευα το 2003 αποστολή κοινοβουλευτικών στη Κύπρο και παρακολουθούσα την συνομιλία εν πτήση συνδικαλιστή της ΟΑ με τέως υπουργό της σημερινής κυβέρνησης τέως συνάδελφο και φίλο. Όταν τελείωσε η κουβέντα και μείναμε μόνοι μου είπε: «Άσε το μαλάκα να λέει ότι θέλει, όταν γίνουμε κυβέρνηση το μπουρδέλο θα κλείσει» . Τον ρώτησα πως θα επιβιώσουν τα νησιά και μου απήντησε γελώντας :«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει…»

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Φίλε Μιχάλη, σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική πολιτεία, παιδεία, υγεία, επικοινωνίες, συγκοινωνίες, ύδρευση, ηλ. ενέργεια, δεν πρέπει να έχουν σχέση με κέρδη και ζημίες. Στη δικιά μας πολιτεία (αυτή με νοιάζει) ισχύει "το κράτος δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας". Εν τάξει αυτό λέω κι εγώ να μην είναι. Να είναι όμως κράτος που παρέχει υπηρεσίες και φροντίζει τους πολίτες. Αλλά δυστυχώς αποτελείται από τους μαλάκες σαν αυτόν που είπε οτι "η Ελάδα ποτέ δεν πεθαίνει". Αυτά τα λόγια τα είπαν πατριώτες κι όχι καθήκια και λαμόγια.

. είπε...

'Oλοι τον πατριωτισμό επικαλούνται για να "πείσουν" .Το θέμα όμως είναι ότι είναι τόσο κακοί ηθοποιοί που μάλλον κανέναν δεν πείθουν!

Καλό σου βράδυ!