Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

"Έλα μωρέ, ποιος ΠΑΟΚ τώρα;"

Έτσι έλεγαν και έγραφαν στις αρχές της σαιζόν οι διάφοροι ειδήμονες και παντογνώστες περί τα ποδοσφαιρικά.
«Χρωστάνε της Μιχαλούς», «οι ομάδες του Σάντος ξεφουσκώνουν» «δεν έχουν πάγκο» «με ποιους παίκτες μωρέ;»
Και φτάσαμε 7 πριν το τέλος, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος μαζί με τους πολυεκατομμυριούχους και 5 βαθμούς μπροστά από την 44. Τώρα τι γίνεται ρε παιδιά;
Εναλλακτικό σχέδιο Β.
Ο «Φίλαθλος» με συνεχή δημοσιεύματα
«Σάντος: δεν διαθέτουμε παίκτες που να έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα στην καριέρα τους»(24/2),
«ενοχλημένοι οι παίκτες από τις δηλώσεις Σάντος»(25/2),
«Σάντος: εγώ είμαι αφεντικό και θα γίνεται ότι λέω» (σήμερα),
παρουσιάζει μια εικόνα αναταραχής εξ’ αιτίας μιας δήλωσης που ολόκληρη ήταν «επειδή οι παίκτες μου δεν έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα στην καριέρα τους είναι πιθανό να παρασυρθούν από τη φετεινή τους μέχρι στιγμής πορεία…» κάτι που είναι και αλήθεια και καθόλου προσβλητικό για κανέναν.
Αλλεπάλληλα δημοσιεύματα περί στήριξης του Ψυχομάνη και περί αδυναμίας του ΠΑΟΚ να πάρει το πιστοποιητικό για την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές και εγχώριες διοργανώσεις, καλλιεργούν κλίμα έντασης, ανησυχίας και αμφιβολίας.

Τυχαία; Δεν νομίζω.
Και μέσα σ’ αυτήν την συνδυασμένη καταστροφολογία, το ΠΑΟΚάκι που ξαναγίνεται ΠΑΟΚΑΡΑ ξεκινάει επίσημα σήμερα στις 13.30 τα έργα για το αθλητικό του κέντρο.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις. Πάντα έτσι έκαναν. Ακόμα και όταν πείραμε το πρωτάθλημα το 86 μας είχαν του πεταματου. Και σήμερα ένα όνειρο αρχίζει να πραγματιποιείται...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

#kyri@kos# η πίττα είναι συγκεκριμένη, κάθε καινούριος στο τραπέζι δεν είναι καλοδεχούμενος...

Μιχάλης Ρ. είπε...

Συμφωνώ απόλυτα ότι υπάρχει τουλάχιστον πρόθεση να μειώσουν τη δυναμική που παρουσιάζει το νεοφανές φαινόμενο ΠΑΟΚ για την εποχή μας. Τρομάζουν στην ιδέα να αποτελέσει ο νέος ΠΑΟΚ πόλο συσπείρωσης των χιλιοκαμένων και πολυαδικημένων επαρχιακών ομάδων που προσβλέπουν στην αγωνιστική τους αναγέννηση και στον υγιή ανταγωνισμό. Είναι σίγουροι ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψει την επαναχρηματοδότηση των ελλειμμάτων της απάτης του άρθρου 44 του σερβοαπατεώνα και των δορυφόρων πηλαδάκιδων και ομάδων γειτονιάς του Χαριλάου και αλλού. Γιατί πρέπει να δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια των παλτό και των ταγιέρ, όταν ο Κοντρέρας έχει συμβόλαιο 240.000€. Εμείς, ο ξαναγεννημένος ΠΑΟΚ με στόχο τους 50.000 μετόχους, δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνία της πόλης και παντού και αποδεικνύει ότι ο λαός με εμπνευσμένη και κατάλληλη ηγεσία δεν χρειάζεται νταβατζήδες και χρηματοδότες της νύχτας για τον αθλητισμό της μέρας. Με την τσογλαναρία στο περιθώριο, τον ενθουσιασμό και την πίστη στο απόγειο. «ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ» ΡΕ, ΞΑΝΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη, σε 10 γραμμές τα είπες όλα

Ανώνυμος είπε...

Αθηναϊκά τερτήπια(?)!!!!!Ελπίζω να αντιλαμβάνονται όλοι(και οι παίχτες μας) τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν αυτοί οι οπαδίσκοι-αθλητικογράφοι (όχι δημοσιογράφοι γιατί λίγοι δικαιούνται αυτό το χαρακτηρισμό) και να αξιολογούν ότι φημολογείται,γράφεται και ακούγεται.

Unknown είπε...

Νια ημουν και γέρασα,δεν μπορούν ουτε στον υπνο τους να ησυχάσουν ,φοβούμενοι το τρόπαιο,για παραφράσουμε το''......καθεύδει το του.....τρόπαιον''
Εμείς εχουμε ψυχή,ρεεεεεεε

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, έχουν λυσσάξει, ο συμπαθέστατος σ' εμένα Πανιώνιος, τώρα θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση για τη διαιτησία και τα κοράκια που ορίστηκαν για αύριο και την Τετάρτη είναι σημαδεμένα. ΟΜΩΣ το νερό έχει μπεί στ' αυλάκι. Αν όχι φέτος, του χρόνου το ρέμα θα γίνει ποτάμι...

Unknown είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!
Σου αάντησα στο σχόλιο,και σου κάνω και μία ερώτηση.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, ποιά είναι η ερώτηση;