Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Περί κακοποιών…

Με αφορμή την απόδραση…
Σ’ αυτό το ανύπαρκτο (σε όλους τους τομείς) κράτος, δυό ευφυέστατοι κακοποιοί ξεφτέλισαν για πολλοστή φορά την εξουσία και τους μηχανισμούς της. Όσον αφορά τους αδελφούς Παλαιοκώστα και μόνο (ο Ρεντζάι είναι εγκληματίας) ο χαρακτηρισμός "κακοποιοί" σηκώνει κουβέντα. Έχουν κλέψει, ληστέψει, απαγάγει. Ε και; Εξαιρουμένων των απαγωγών, κλοπές και ληστείες γίνονται καθημερινά, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση από πολλούς, του κράτους συμπεριλαμβανομένου (η μεγαλύτερη ληστεία είναι η μη τιμαριθμοποίηση των φορολογικών κλιμάκων και κλιμακίων).
Οι πετρελαιάδες σε όλο το φάσμα διακίνησης, οι γαλατάδες (ληστεύουν τους κτηνοτρόφους και κλέβουν εμάς), οι μεγαλομπακάληδες, οι πάσης φύσεως χονδρέμποροι, οι μεσάζοντες, οι μεγαλογιατροί, οι ακτοπλόοι, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, οι πολιτικοί που δίνουν αβέρτα αυξήσεις στους εαυτούς τους με λεφτά που στερούν από εμάς, και άλλοι ων ουκ έστι αριθμός.
Κι όσο για απαγωγές, έχετε δει κανέναν απαχθέντα να έχει οικονομικό πρόβλημα μετά την καταβολή των λύτρων, το ύψος των οποίων το μαθαίνουμε μόνο από τους απαχθέντες και που εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα;(ο υπαινιγμός είναι σαφής).
Για τις ληστείες τραπεζών, κλεμμένα κλέβουν. Και να μη ξεχνάμε, τα αδέλφια ΔΕΝ έχουν χύσει αίμα. Αντίθετα έχει γραφεί ότι πολλοί πίνουν νερό στο όνομά τους, μιας και βοηθούν φτωχές οικογένειες, έστω και αν αυτό το κάνουν για να φτιάξουν το προφίλ τους.
Όσον αφορά τους τίτλους «ρεζιλεύτηκε η Ελλάδα» είναι υπερβολικοί. Για το ρεζίλεμα της Ελλάδας, φροντίζουν άλλοι, καθημερινά.

Έγραψε ο Γιάννης Αγιάννης, αφού πρώτα κλείδωσε τον Ιαβέρη στο μπάνιο

5 σχόλια:

AATON είπε...

Την επόμενη που θα τους συλλάβουν (αν..) λέω να τους έχουν στη σκεπή παρκαρισμένο και έτοιμο για απογείωση κανένα ελικόπτερο, μαζί με πιλότο, γιατί μέσα χολοσκάνε. Την κοπανάνε που την κοπανάνε και μετά γελάνε με μάς, ας τους αφήσουν τουλάχιστον να κάνουν εκδρομές αναψυχής.

palalos είπε...

...TAYTOTHTA ANTIΛΗΨΕΩΝ....ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΩΛΟΧΩΡΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ "ΑΛΛΗΣ ΟΧΘΗΣ" ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Νομίζω ο Παλαιοκώστας είναι μια παγκόσμια φιγούρα πια! Κάτι σαν τον Τσε Γκεβάρα των Ελληνων Ληστών. Ο Ρομπέν των Τρικάλων με το ελικόπτερο!

Swell είπε...

Νομίζω ότι οι αδελφοί Παλαιοκώστα συγκρίνονται πλέον με το Ρωχάμη και τον παλιότερο Βερνάρδο, που έγινε γνωστός ως ο ληστής με τις γλαδιόλες.

oldschool1914 είπε...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ!